Buna ziua,
Am facut o actualizare la program (555), apoi cand s-a deschis programul automat dupa actualizare am avut o mica problema cu windows-ul si a trebuit sa dau restart la pc. Dupa restart, la intrarea in program, dupa ce am selectat firma am primit o eroare fatala "Fisierul de configurare nu exista", apoi ma pune sa aleg un fisier din program. Nu stiu ce ar trebui sa selectez; am incercat si cu configurare.dbf si cu registru si multe altele, dar apoi primesc alta eroare "Fisierul 0001\registru.dbf nu a fost gasit la firma..". Aceeasi problema am mai avut-o pe un alt dispozitiv si am decis sa schimb dispozitivul, iar o perioada a functionat.
Aveti vreo idee?? Multumesc.
Eroare fata dupa actualizare
Re: Eroare fata dupa actualizare
Inainte de actualizare ai efectuat o copie de siguranta (dupa folderul SAGA C.3.0), asa cum scrie in e-mail?
Daca da, atunci poti sa stergi folderul actual, recopiezi copia de siguranta si rulezi din nou actualizarea, sau cea mai buna solutie este sa instalezi versiuea free.
Daca da, atunci poti sa stergi folderul actual, recopiezi copia de siguranta si rulezi din nou actualizarea, sau cea mai buna solutie este sa instalezi versiuea free.
-
Nu am copiat tot folderul. Am salvat baza de date in fisierul salv_bd. Daca reinstalez programul peste cel curent ar merge?
-
Am rezolvat problema, a trebuit sa revin la versiunea anterioara deoarece cu ultima actualizare nu am rezolvat nimic primesc tot felul de erori.
- Administrator
Eroarea nu are legatura cu versiunea. Probabil ca ceva nu functioneaza corect la calculator sau ai un antivirus abuziv.