Puteți verifica în Fișiere - Clienți - Verificare codul fiscal: 3127298 , vă rog?
La orice client din județul Galați, verificarea VIES întoarce judet DJ, ca în atașament, așa că la verificare toti clientii mi-a zăpăcit un pic baza de date.
eroare preluare date clienti din VIES
- mintutas805
eroare preluare date clienti din VIES
- Fişiere ataşate
-
- verificare_VIES.jpg (235.87 KiB) Vizualizat de 1797 ori
Re: eroare preluare date clienti din VIES
Da : este Liceul Tehnologic Simion Mehedinti si il si salveaza fara probleme.
- mintutas805
De acord, dar cu ce judet îl salvează?
La mine întoarce DJ - DOLJ, și clientul este din GL - Galați.
La mine întoarce DJ - DOLJ, și clientul este din GL - Galați.
Da, ai dreptate, il salveaza cu Dolj.
Datele sunt preluate de pe site ANAF, de unde se preia cod judet si cod localitate (17 si 87).
Este posibil ca in formula de corelare a codurilor a intrat o eroare, deoarece in fisierul "judete" in coloana cu cod judet pentru Galati apare 17, iar pentru Dolj 16.
Cred ca de la vers.555 s-a modificat ceva, deoarece acolo s-a introdus optiunea noua ca doar introduci codul fiscal, iar restul datelor se verifica automat.
Cel mai bine trimiteti un e-mail echipei Saga.
Este posibil ca in formula de corelare a codurilor a intrat o eroare, deoarece in fisierul "judete" in coloana cu cod judet pentru Galati apare 17, iar pentru Dolj 16.
Cred ca de la vers.555 s-a modificat ceva, deoarece acolo s-a introdus optiunea noua ca doar introduci codul fiscal, iar restul datelor se verifica automat.
Cel mai bine trimiteti un e-mail echipei Saga.
Se rezolvă la următoarea actualizare. Anaf transmite ceva greșit și trebuie preluată informația altfel.
Puteți face sesizări la Anaf.
Puteți face sesizări la Anaf.