Eroare e-Facturi

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
bardasa

Eroare e-Facturi

#1 Mesaj de bardasa »

Buna ziua,

La deschiderea modulului e-Facturi imi apare urmatoarea eroare, doar la una din firmele pe care le am in Saga. Cum remediez?
"The remote server returned an error: (401) Unauthorized. STACK TRACE. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at ControlLibrary2015.ANAF.SPV.<Navigate>d__47.MoveNext()"

Multumesc

serbanm455

Re: Eroare e-Facturi

#2 Mesaj de serbanm455 »

Si la mine...

belciuge

#3 Mesaj de belciuge »

Fix aceeasi problema avem si noi.
La cateva dintre firme, la preluare facturi din E-factura, imi da mesajul "The remote server returned an error: (401) Unauthorized. STACK TRACE. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at ControlLibrary2015.ANAF.SPV.<Navigate>d__47.MoveNext()"
Ce se intampla? Cum se remediaza?

barbua575

#4 Mesaj de barbua575 »

Și eu am aceeași problemă...

furtunaa

#5 Mesaj de furtunaa »

Si eu am eroarea asta pe o societate, pe alta in schimb am reusit sa descarc facturi din SPV.

Administrator

#6 Mesaj de Administrator »

Ati ramas cu codurile de acces SPV vechi, care trebuiau modificate de vreo luna. Trebuie resetate. Daca nu apare butonul de resetare, reefectuati actualizarea programului.
Nu mai ignorati informarile pe care le primiti pe mail!

furtunaa

#7 Mesaj de furtunaa »

Am reactualizat programul dar nu vad nicaieri butonul de resetare a conexiunii cu SPV-ul. Unde ar trebui sa fie?
Edit: Am reusit

turtaa

#8 Mesaj de turtaa »

si la mine

belciuge

#9 Mesaj de belciuge »

Caut acel buton de resetare dar nu il gasesc! Ma puteti ajuta?

boncium

#10 Mesaj de boncium »

Buna ziua,

Am programul Saga actualizat la zi. Am resetat si codul de acces din SPV. Din pacate tot nu reusesc sa transmit facturile in SPV. Apar diverse eori: 1. Serverele ANAF nu raspund. Incercati mai tarziu 2. Certificatul nu este inrolat in SPV pentru transmiterea EFactura 3. Nu exista niciun CIF pentru care sa aveti drept in SPV. 4. Codul fiscal.....nu are cod de acces in SPV plus eroarea aceea de care au scris si alti colegi mai sus " The romote server returned an error... Mentionez ca nu este certificatul expirat si ca urc facturile in SPV din luna februarie fara nicio problema pana acum.
Ma puteti indruma va rog? Ce mai pot fac ca sa rezolv?

Multumesc anticipat pentru raspuns!

balazse

#11 Mesaj de balazse »

Pentru BelciugE
Cand intrii la "e-facutura" acolo ai un buton "cod de access SPV", acolo regasesti optiunea de resetare.

balazse

#12 Mesaj de balazse »

Pentru BonciuM
Pe langa informatia ca ai programul actualizat la zi, inseamna ca azi l-ai mai actualizat o data si ai incercat?

bardasa

#13 Mesaj de bardasa »

Administrator scrie: Mar Iul 02, 2024 1:21 pm Ati ramas cu codurile de acces SPV vechi, care trebuiau modificate de vreo luna. Trebuie resetate. Daca nu apare butonul de resetare, reefectuati actualizarea programului.
Nu mai ignorati informarile pe care le primiti pe mail!
A functionat; multumesc frumos!

serbanm455

#14 Mesaj de serbanm455 »

Am 20 de firme , programul actualizat la ultima versiune, doar la una singura imi apare acea eroare si nici buton de resetare cod spv nu apare. Sa reiau salvare folder saga, actualizare automata? Am salvat zip-ul firmei si l-am reinstalat pe alta partitie (am un folder saga pe acelasi calculator pe care am doar ong-uri si firme fara activitate), aceeasi eroare. Am adaugat din nou firma, ca o firma noua, a functionat conexiunea spv, adica a aparut "genereaza cod acces". Reiau actualizarea pentru tot?

balazse

#15 Mesaj de balazse »

Pentru SerbanM455
Mai sus am mentionat "Cand intrii la "e-facutura" acolo ai un buton "cod de access SPV", acolo regasesti optiunea de resetare.". Butonul de resetare se numeste "resetare cod de acces in SPV".
Daca nu il gasesti, atunci actualizeaza programul, asta daca azi inca nu l-ai actualizat o data.

Pentru ValentinH
Ai actualizat azi programul?

Închis