erare spv
Re: erare spv
Vă rog să resetați codul SPV.
Eventual refaceți actualizare înainte de a reseta.
Eventual refaceți actualizare înainte de a reseta.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua,
Am ultima actualizare facuta si am resetat si codul de acces in SPV mai devreme. Sa stiti ca primesc in continuare aceeasi eroare si nu pot urca nimic in SPV. Ce se mai poate face?
Multumesc!
Am ultima actualizare facuta si am resetat si codul de acces in SPV mai devreme. Sa stiti ca primesc in continuare aceeasi eroare si nu pot urca nimic in SPV. Ce se mai poate face?
Multumesc!
Dar nu se deschide acea ferestra ca sa generez codul din nou
Pentru BonciuM
Actualizeaza programul chiar daca ai ultima versiune.
Pentru TurtaA
Cand intrii la "e-facutura" acolo ai un buton "cod de access SPV", acolo regasesti optiunea de resetare.
Actualizeaza programul chiar daca ai ultima versiune.
Pentru TurtaA
Cand intrii la "e-facutura" acolo ai un buton "cod de access SPV", acolo regasesti optiunea de resetare.
Refaceți actualizarea. Dacă persistă problema anulați codul SPV și refaceți conexiunea cu SPV generând alt cod.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Bun[ ziua, eroare 401 la conectare cu eFactura! Nu am posibilitatea de a gebera din nou codul SPV!
Pentru LazarV810
Ai citit postarea lui TomaC si efectuat cele mentionate acolo anterior postarii?
Ai citit postarea lui TomaC si efectuat cele mentionate acolo anterior postarii?
buna ziua,
am REactualizat programul; intr-un final am descoperit si butonul COD DE ACCES SPV; am resetat cod acces spv si ulterior generat cod nou; cu toate acestea la selectarea "import e-facturi primite" urmat de "afiseaza doar factruiel importate si anulate" imi apare -----variable PECALEFACTURI ia not found.12-----
Ce ar mai trebui sa fac?! Multumesc mult!
am REactualizat programul; intr-un final am descoperit si butonul COD DE ACCES SPV; am resetat cod acces spv si ulterior generat cod nou; cu toate acestea la selectarea "import e-facturi primite" urmat de "afiseaza doar factruiel importate si anulate" imi apare -----variable PECALEFACTURI ia not found.12-----
Ce ar mai trebui sa fac?! Multumesc mult!
ReReRedescarcă și reinstalează.
Am facut actualizarile la saga c si saga ps si nu mai pot sa transmit facturile in SPV. Am dat resetare cont si primesc raspuns: ,,Serverele anaf nu raspund. Incercati mai tarziu". Cum pot sa remediez aceasta problema?
Pentru SirbuP
Mesajul este foarte clar, daca serverul ANAF nu raspunde atunci mai trebuie sa incerci mai tarziu.
Remedierea ar fi sa suni la ANAF si sa ii intrebi de sanatate.
Mesajul este foarte clar, daca serverul ANAF nu raspunde atunci mai trebuie sa incerci mai tarziu.
Remedierea ar fi sa suni la ANAF si sa ii intrebi de sanatate.