Buna ziua,
Am o factura pentru care trebuie sa o trimit catre e factura, si nu imi apare in generare si transmitere E factura, ma poate ajuta cineva?
multumesc!
factura care nu apare in zona de E FACTURA, pentru generare si transmitere
-
factura care nu apare in zona de E FACTURA, pentru generare si transmitere
- Fişiere ataşate
-
- 2024-07-25 13_56_16-SAGA C.3.0.577.jpg (189.56 KiB) Vizualizat de 1623 ori
Re: factura care nu apare in zona de E FACTURA, pentru generare si transmitere
Dacă bifezi „Inclusv facturi transmise anterior” apare?
-
da, apar toate celelalte care au fost transmise, se importa la zi si cele din Efactura
Factura este emisa catre o persoana fizica (scuze, dar imaginea nu este vizibila, cel putin pentru mine)?
Daca nu, ce tip ai ales la "iesiri"? Este pentru o persoana inregistrata in RO?
Daca nu, ce tip ai ales la "iesiri"? Este pentru o persoana inregistrata in RO?
-
da, factura este pe persoana juridica, s-au mai facut inainte facturi catre acest client fara probleme...nu stiu exact ce s-a intamplat.
Am rezolvat intre timp, am modificat numele( am sters ''- Bistrita'' ) si a luat-o ori nu ii placea Bistrita ori cratima. Din pacate, nu era nici o eroare, nimic care sa te anunte ca ceva nu este in regula....cést la vie! Multumesc pentru ajutor!
Am rezolvat intre timp, am modificat numele( am sters ''- Bistrita'' ) si a luat-o ori nu ii placea Bistrita ori cratima. Din pacate, nu era nici o eroare, nimic care sa te anunte ca ceva nu este in regula....cést la vie! Multumesc pentru ajutor!
Poate doar trebuia sa faci doar o verificare de clienti.
Ar fi optim sa rulezi verificarea pentru toti clientii/furnizorii sa nu ai probleme.
Ar fi optim sa rulezi verificarea pentru toti clientii/furnizorii sa nu ai probleme.