Buna ziua,primesc urmatorul mesaj la listare Nir din sagaweb,gestiune global valorica si nu stiu cum sa rezolv.Azi a aparut eroarea,am refacut actualizare program dar tot apare acest mesaj:Atentie!
OK
Atentie!
Genereaza fisier backup
Nu
Da (toate)
Da
Stergere
Sunteti sigur ca doriti stergerea inregistrarii curente?
Anuleaza
Sterge
eroare sagaweb listare nir
Re: eroare sagaweb listare nir
Dar, daca lucrezi in SagaWeb, de ce introduci receptiile pe desktop? De ce nu lucrezi pe WEB?
-
Preluarea facturilor primite cu ajutorul e-Facturi, acum, este permisa doar din Desktop.
Asadar, preluare in Desktop si apoi "lucrare" in Web. Numai ca, de astazi, la tiparire in Web apare mesajul descris de polhacm.
Totodata, la stadiul actual de migrare, este mai convenabil sa lucrezi NIR-uri in Desktop pentru ca ai posibilitatea trimiterii Nir-uri prin e-mail magazinului.
Asadar, preluare in Desktop si apoi "lucrare" in Web. Numai ca, de astazi, la tiparire in Web apare mesajul descris de polhacm.
Totodata, la stadiul actual de migrare, este mai convenabil sa lucrezi NIR-uri in Desktop pentru ca ai posibilitatea trimiterii Nir-uri prin e-mail magazinului.
Ok, intelelg.
In acest caz cel mai bine trebuie trimis e-mail echipei Saga.
In acest caz cel mai bine trebuie trimis e-mail echipei Saga.
Bună,
La fel și eu am primit aceasta eroare,dar când sa listez statul de plata. Oare cum ați rezolvat problema? Eu nu mai pot întra pe saga web,nu reușesc sa șterg eroarea.
Mulțumesc.
La fel și eu am primit aceasta eroare,dar când sa listez statul de plata. Oare cum ați rezolvat problema? Eu nu mai pot întra pe saga web,nu reușesc sa șterg eroarea.
Mulțumesc.
Vrei sa tiparesti de pe WEB sau destkop (adica unde iti apare eroare)?
Daca pe desktop, ai actualizat programul?
Daca pe desktop, ai actualizat programul?