Situatii stocuri

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Închis
boroncoim

Situatii stocuri

#1 Mesaj de boroncoim »

Buna ziua! La accesarea meniului:Situatii-Listari->situatie stocuri imi apare mesajul(vezi atasament)operatiune inaccesibila, si nu pot sa imi listez stocurile.Am reactualizat programul si tot asa imi apare.Nu folosesc programul in sistem client-server, am o singura statie.Multumesc.
Fişiere ataşate
SAGA.jpg
SAGA.jpg (61.8 KiB) Vizualizat de 3630 ori

boroncoim

Re: Situatii stocuri

#2 Mesaj de boroncoim »

LE:rezolvat, multumesc.

basescuf728

#3 Mesaj de basescuf728 »

Salut,
Cum ai rezolvat problema?
Sunt in aceeasi situatie...
Mersi

ovidiuo

#4 Mesaj de ovidiuo »

@basescuf728 : Cine citeste mail-urile cu actualizarile de la SAGA ? Nu dumneavoastra ? :shock: .. il ultimul mail, scria :

SAGA C.3.0.580
1. In ecranul "Intretinere BD", pagina "Client - server", s-a introdus o optiune care permite comutarea tuturor bazelor de date in sistem client-server.
2. In ecranul "Iesiri", s-a introdus un nou tip "f - Factura cu bon fiscal" care se foloseste pentru facturile pentru care s-a emis si bon fiscal.

IMPORTANT
1. Cu aceasta versiune continuam campania de comutare in sistem client-server a tuturor bazelor de date. De acum, situatia stocurilor se va putea fi generata doar din varianta client-server.
Daca programul nu este accesat prin retea, ci doar local, nu trebuie decat sa apasati butonul "Comuta în sistem client-server - server" din ecranul "Intretinere BD", pagina "Client - server".
Daca programul este accesat prin retea, trebuie sa fie instalat atat pe server cat și pe fiecare statie de pe care este accesat. Sunt necesare licente pentru server si fiecare statie in parte.
La comutarea in sistem client-server – client apare un mesaj „Configuram programul sa preia toate datele despre firme si drepturile de acces ale utilizatorilor direct de pe server?”, pe care va recomandam sa-l confirmati. In acest fel, orice firma adaugata pe server si orice drepturi de acces alocate prin ecranul "Utilizatori" vor fi valabile si la client.
2. Noul tip "f - Factura cu bon fiscal" indica programului sa genereze e-facturile cu indice 751, lucru care permite ANAF-ului sa identifice corect datele pentru e-TVA. Pana acum, solutia era apasarea butonului "Tiparire bon fiscal" din ecranul "Iesiri", care ramane in continuare ca alternativa.
3. In acesta versiune s-a eliminat optiunea "Calculeaza sumele din Iesiri plecand de la pretul de vanzare cu TVA", necesar pentru a se realiza calculele precum o face o casa de marcat. Calculele de acest tip se vor realiza automat doar pentru iesirile de tip B, C si f.

P.S. .. ce mai face domnul fost presedinte ? .. este ruda cu dvs. ? 8)

basescuf728

#5 Mesaj de basescuf728 »

Citesc mail-urile, problema e alta... am fost in concediu si nu am avut nevoie de evidenta stocurilor, am avut inchis in perioada asta.
Am facut cateva facturi zilele trecute, am updatat productia si cand sa ma uit pe stocuri, nu merge.
Am intrat in administrare societate, am selectat client-server-server si imi da eroare pe baza de date si nu merge mai departe.
Imi scrie
Eroare la preluarea bazei de date
Command contains unrecognized phrase/keyword
Si se opreste comutarea
Eu am acces la intrari, iesiri etc
Situatii vanzari, productie
Nu pot sa vad stocurile

basescuf728

#6 Mesaj de basescuf728 »

Gata, am rezolvat cu ajutorul celor de la SAGA.
O zi buna

ovidiuo

#7 Mesaj de ovidiuo »

Super .. ma bucur ca s-a rezolvat .. o seara placuta !

grecud978

#8 Mesaj de grecud978 »

Bună,
Cum ati rezolvat problema? Eu nu am reusit. Ma puteți ajuta?
Mulțumesc.

sulintana

#9 Mesaj de sulintana »

Buna ,sunt la inceput de drum cu PFA.Daca ma puteti ajuta cu sfaturi.Am SAGA PS si nu stiu unde sa introduc stocuriile produselor.Multumesc.

aionitoaiea

#10 Mesaj de aionitoaiea »

In urma introducerii factura cu bon fiscal (f) cred ca ar fi util ca la filtrare sa putem bifa mai multe tipuri o data.(F,f,A,C,B....)
Asta pentru centalizare facturilor.
zic.

Închis