Resetare cantitate de raportare a descarcarii de gestiune

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Închis
maricans

Resetare cantitate de raportare a descarcarii de gestiune

#1 Mesaj de maricans »

Buna ziua!

1. In Saga Web daca editezi un articol - produs finit (sa zicem pentru a modifica pretul), produs care are o reteta, iar acea reteta este gandita pentru o anumita cantitate de produs finit, in momentul in care salvezi noul pret ,cantitate de raportare a descarcarii de gestiune se reseteaza la 0.
Am verificat in varianta de desktop si nu se intampla acesta problema, indiferent de tipul modificarii din denumire, pret, tva etc.
Problema este ca astfel, pretul de productie a crescut foarte mult si s-au inregistrat bonuri de productie cu pretul gresit si va intreb daca exista posibilitatea de restore la retetele corecte si daca pot evita stergerea si reinregistrarea a sute de bonuri de productie.

Consider ca e o eroare majora de care nu stiu daca erati constienti ca exista, care ne-a provocat mari incurcaturi si care nu ma asteptam sa o intalnesc la un soft cu pretentii.

2. Cand preconizati ca se vor putea face importuri din Excel in Saga Web in diverse meniuri cum ar fi transferuri, retete, bonuri de productie etc?

Astept raspunsul si un eventual suport al dvs pentru primul punct mentionat.
Multumesc!

tomac

Re: Resetare cantitate de raportare a descarcarii de gestiune

#2 Mesaj de tomac »

Pe forum discutați cu alți utilizatori nu cei de la firmă. Pentru SAGA WEB aveți posibilitatea să trimiteți un report direct din interfața web.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Administrator

Re: Resetare cantitate de raportare a descarcarii de gestiune

#3 Mesaj de Administrator »

1. Problema a fost rezolvata.
2. Se rezolva pana la sfarsitul anului.

Închis