eroare migrare baze de date
-
eroare migrare baze de date
La actualizarea program la comutare in sistem client-server-server chiar daca am accesat "Avansat'' si am eliminat cele 2 optiuni. Apar erorile din imaginile de mai jos. Cum pot rezolva comutarea?
- Fişiere ataşate
-
- WhatsApp Image 2025-01-13 at 23.31.53.jpeg (88.54 KiB) Vizualizat de 3485 ori
-
- WhatsApp Image 2025-01-13 at 23.32.03.jpeg (95.99 KiB) Vizualizat de 3485 ori
Re: eroare migrare baze de date
Aveți,cum v-am scris și dincolo un sistem de operare vechi.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
instalați macar Windows 10 pe calculator. apoi copiați directorul Saga cu totul in noul sistem de operare. Instalati SAGAC complet in acelasi loc unde l-a-ți copiat (ex. C:\SAGA C 3.0) sau in alta partitie.
cand merge progframul si puteti intra pe firme .. faceți conversia și va merge ok.
Succes.
cand merge progframul si puteti intra pe firme .. faceți conversia și va merge ok.
Succes.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Merge daca se instaleaza kitul complet firebird server offline pus la dispozitie pe site in bara de jos la linkuri. https://www.sagasoft.ro//programe/Utils/Setup_Firebird30_ServerComponents_Offline.exe
La mine la windows 7 , a mers prin instalarea versiuni complete a programului ( cea free , nu update ) peste programul instalat .
Cine are sisteme "mai putin compatibile" cu ce vrea aia de la M$$$, exista un sistem de operare tot windows, dar "modificat", in ce sens, sunt scoase toate balarile care nu sunt utile unui utilizator obisnuit, plus ca este si optimizat. Eu lucrez cu asa ceva si merge ireprosabil!!!
Exact!!! X-Lite Optimum!!!