Buna ziua,
Am emis o factura catre o persoana juridica .In Saga apare indexul de incarcare,dar clientul mi a transmis ca nu a primit factura in SPV.
La ANAF imi apare urmatoarea eroare : Factura cu id_incarcare=4616005000 nu poate fi comunicată către destinatar (BT-47 – lipsă identificator) Vă informăm că aveți obligația transmiterii facturii către destinatar, în conformitate cu prevederile art. 10^1, alin. 4 din OUG nr. 120/2021.
Cum pot transmite factura din nou?
BT-47 – lipsă identificator
- balazse246
Re: BT-47 – lipsă identificator
Actualizeaza programul, chiar daca ai ultima versiune, ruleaza la clienti butonul "verifica toti clientii" dupa care la e-factura intre facturile transmise te pozitionezi pe factura in cauza, pui bifa la "preluat" si apesi pe "accept".
In mod normal se va transmite din nou si vei primii un nou index.
In mod normal se va transmite din nou si vei primii un nou index.
buna ziua
am facut cum a-ti mentionat si nu a mers. mi se cerere sa stornez si sa emit o factura noua
am facut cum a-ti mentionat si nu a mers. mi se cerere sa stornez si sa emit o factura noua
daca emit asa clientul va avea o factura storno si una de plus si nu va avea sold de achitat
daca emit asa clientul va avea o factura storno si una de plus si nu va avea sold de achitat
- balazse246
La un utilizator am patit la fel ca si tine, adica in fisierul xml aparea mai multe zerouri la cod fiscal, dar dupa procesul mentionat mai sus am reusit sa transmitem, adica a aparut codul fiscal.
Daca initial nu s-a transmis, atunci inseamna ca trebuie sa il transmiti din nou, de ce sa il stornezi?
Daca initial nu s-a transmis, atunci inseamna ca trebuie sa il transmiti din nou, de ce sa il stornezi?
-
La o factura catre persoana fizica cu cnp 13 de zero primesc acest mesaj: nu poate fi comunicată către destinatar (BT-47 – lipsă identificator) Vă informăm că aveți obligația transmiterii facturii către destinatar, în conformitate cu prevederile art. 10^1, alin. 4 din OUG nr. 120/2021
- balazse246
Asa, si? Unde ii problema sau nelamurirea?