DUKIntegrator functioneaza descarcat separat dar nu functioneaza cand este apelat de SAGA

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
chidovatc

DUKIntegrator functioneaza descarcat separat dar nu functioneaza cand este apelat de SAGA

#1 Mesaj de chidovatc »

Buna seara,
Incerc sa generez declaratia D406 din SAGA C.3.0. dar dupa ce dau Actualizare date- > Generare Declaratie, din programul SAGA imi apare o fereastra tip comand prompt pentru putin timp (mai jos am prins textul) si apoi imi generaza fisierul XML. Daca foloseste aplicatia de DUKIntegrator prin rularea .bat-ului totul functioneaza corect dar nu inteleg de ce nu functioneaza si apelat din saga. Eroare este urmatoarea:

C:\SAGA C.3.0\FreeTab\dist>D:\DukIntegrator\dist\jre6\bin\java.exe -jar D:\DukIntegrator\dist\DUKIntegrator.jar

C:\SAGA C.3.0\FreeTab\dist>DUKIntegrator.jar
Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: C:\SAGA C/3/0\FreeTab\dist\DUKIntegrator/jar
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: C:\SAGA C.3.0\FreeTab\dist\DUKIntegrator.jar
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
Could not find the main class: C:\SAGA C.3.0\FreeTab\dist\DUKIntegrator.jar. Program will exit.

C:\SAGA C.3.0\FreeTab\dist>

Multumesc!

balazse246

Re: DUKIntegrator functioneaza descarcat separat dar nu functioneaza cand este apelat de SAGA

#2 Mesaj de balazse246 »

Poate ajuta cele de pe blog (referitor la Jarfix):
https://www.sagasoftware.ro/saf-t-sfaturi-practice/

ciucam544

Re: DUKIntegrator functioneaza descarcat separat dar nu functioneaza cand este apelat de SAGA

#3 Mesaj de ciucam544 »

Din Saga comenzile catre dukintegrator functioneaza cind parametrii java sunt declarati la nivel de windows.
Mai pe scurt instalati java runtime in windows.
Vedeti aici https://forum.sagasoft.ro/viewtopic.php?p=328775#p328775

Scrie răspuns