Eroare data facturii (generata automat)

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
malinasa900

Eroare data facturii (generata automat)

#1 Mesaj de malinasa900 »

Buna ziua,

In data de 21 iunie am facut o factura. Numai ca dupa ce am trimis-o in SPV, am vazut ca data ei era gresita (aparea 12 in loc de 21), desi nu am introdus-o eu manual (era generata automat)!

Problema e ca acum vom primi o amenda ca si cum nu as fi trimis factura la timp in SPV, desi eu am trimis-o exact in ziua in care am generat-o (21).

As vrea sa stiu de unde a aparut eroarea aceasta si daca pot explica ANAF-ului situatia ca sa nu primesc amenda.

Multumesc

balazse246

Re: Eroare data facturii (generata automat)

#2 Mesaj de balazse246 »

Ca si prim lucru, sa clarificam faptul ca pe acest forum regasesti utilizatorii progrmului si nu echipa Saga.
Ce inseamna pentru tine "era generata automat"?

malinasa900

#3 Mesaj de malinasa900 »

Multumesc de clarificare. Eu la generarea facturii am introdus doar clientul. Nu am introdus manual data, de asta am zis ca s-a generat automat. Aproape intotdeauna data "generata" e cea reala, insa uneori (si nu pot sa inteleg de ce), data generata nu corespunde cu cea reala.

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

Nu are cum.. daca emiti o factura programul iti propune ziua curenta. daca doresti o modific daca nu, ramane asa. Utilizatorul trebuie sa o verifice, nu face programul de capul lui..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

stanescue731

#5 Mesaj de stanescue731 »

Stornati fact.cu data ,,gresita,,si transmiteti alta cu data curenta.Suna cam asa:iuteala de mana si nebagare de seama'.

balazse246

#6 Mesaj de balazse246 »

Pentru malinasa900
Cel mai probabil, utilizatorul cand a accesat programul a selectat data in interfata de acces, ca urmare programul lucra cu acea data si nu cu data calculatorului.
Deci problema a fost intre scaun si masa/calculator. ;)

Scrie răspuns