Buna seara,
Am primit aceasta eroare cand incercam sa trimit facturile in SPV.
Am ultima varianta de SAGA PS....si totusi... ?!
Multumesc.
tipAssert=FailedAssert; codEroare=BR-CO-17; localizareEroare=/Invoice/cac:TaxTotal/cac:TaxSubtotal; textEroare=[BR-CO-17]-VAT category tax amount (BT-117) = VAT category taxable amount (BT-116) x (VAT category rate (BT-119) / 100), rounded to two decimals.; expresieValidata=(round(cac:TaxCategory[cac:TaxScheme/normalize-space(upper-case(cbc:ID))='VAT']/xs:decimal(cbc:Percent)) = 0 and (round(xs:decimal(cbc:TaxAmount)) = 0)) or (round(cac:TaxCategory[cac:TaxScheme/normalize-space(upper-case(cbc:ID))='VAT']/xs:decimal(cbc:Percent)) != 0 and ((abs(xs:decimal(cbc:TaxAmount)) - 1 < round(abs(xs:decimal(cbc:TaxableAmount)) * (cac:TaxCategory[cac:TaxScheme/normalize-space(upper-case(cbc:ID))='VAT']/xs:decimal(cbc:Percent) div 100) * 10 * 10) div 100 ) and (abs(xs:decimal(cbc:TaxAmount)) + 1 > round(abs(xs:decimal(cbc:TaxableAmount)) * (cac:TaxCategory[cac:TaxScheme/normalize-space(upper-case(cbc:ID))='VAT']/xs:decimal(cbc:Percent) div 100) * 10 * 10) div 100 ))) or (not(exists(cac:TaxCategory[cac:TaxScheme/normalize-space(upper-case(cbc:ID))='VAT']/xs:decimal(cbc:Percent))) and (round(xs:decimal(cbc:TaxAmount)) = 0))"},{"message":"tipAssert=FailedAssert; codEroare=BR-Z-09; localizareEroare=/Invoice/cac:TaxTotal/cac:TaxSubtotal/cac:TaxCategory; textEroare=[BR-Z-09]-The VAT category tax amount (BT-117) in a VAT breakdown (BG-23) where VAT category code (BT-118) is Zero rated shall equal 0 (zero).; expresieValidata=xs:decimal(../cbc:TaxAmount) = 0"
Eroare trimitere facturi in SPV
Re: Eroare trimitere facturi in SPV
rezolvat
- balazse246
Si ai rezolvam cum?
Era bifat ca este neplatitor, iar facturile au fost emise in mod eronat, cu TVA (importate din platforma UBER). Am schimbat setarile, inclusiv in platforma, si acum e ok.