reglare furnizori
reglare furnizori
am diferente intre soldul contabil si extrasul de cont la un furnizor , si nu stiu cum sa reglez fisa sa fie corect. cred ca am gresit ceva cand am bifat fact. de storno si nu stiu cum sa corectez.Multumesc
Re: reglare furnizori
Dacă aveți o astfel de diferență, nu are nimic de-a face cu asocierea sau nu a unei facturi de stornare. Mai degrabă lipsește vreo factură, indiferent că e de stornare sau nu, sau vreo plată, în funcție de diferență. Fie la dvs fie la furnizor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
cand am facut reglare la furnizori mi-a aparut un mesaj de genul , nu reproduc exact, ceva cu corelatii eronate.
mai concret am sold contabil 1445.05 si sold fact. neachitate = 1668.13( extras cont), nu stiu cum sa corectez
Stați așa. Să înțeleg că faceți comparația între soldul contabil și datele din situație furnizori și nu între soldul contabil și un extras de cont scris, comunicat de furnizor?
Dacă da, atunci vedeți cum se face reglarea. Pe sagasoft, în secțiune de tutoriale aveți un tutorial legat de acea reglare.
Dacă da, atunci vedeți cum se face reglarea. Pe sagasoft, în secțiune de tutoriale aveți un tutorial legat de acea reglare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.