Ca salariat part-time (revisal si depunere declaratii), de 3 luni nu mai dau de angajator. Am trimis demisie cu preaviz cu confirmare de primire pe adresa sediului social si dupa 11 zile a venit plicul inapoi fara explicatii (firma a fost avizata de 2 ori) Am pastrat plicul sigilat, dar neprimind documente de 3 luni
nu pot depune nici o declaratie. As vrea sa-mi dau demisia din vina angajatorului. In acest caz trebuie probe solide . Nu am decat acel plic, nenumarate apeluri si mesaje telefonice la adresa patronului. Nu vreau sa raspund de faptul ca nu am trimis declaratii , pentru ca nu am cum, neavand documente. Cum ati proceda in locul meu?
Multumesc.
salariat part-time nu mai dau de angajator
Re: salariat part-time nu mai dau de angajator
asta chiar nu am mai auzit.. 

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Nu este deloc amuzant. Datorii mari catre stat, nenumarate popriri pe conturi, probabil fugit din tara...sperand ca asa ...scapa...
Cineva care ia problema in serios?
Cineva care ia problema in serios?
ce probe mai solide vreti mai mult decat faptul ca nu ati mai fost platit de atata timp conform contractului individual de munca ?
Angajatorul nu si-a indeplinit obligatia asumata prin contract.
Angajatorul nu si-a indeplinit obligatia asumata prin contract.
Adevarat. Dar nici eu n-am "muncit" nimic, ca n-am avut documente...
Asta nu e problema salariatului. E a angajatorului. El trebuie să-și onoreze contractul de muncă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.