cod clasificare mijloc fix

saftoiud

cod clasificare mijloc fix

#1 Mesaj de saftoiud »

Buna seara.
Am o achizitie de mijloc fix, o ,,cisterna polistif'' de 44000 litri, cu o valoare de 4500 lei, achizitionata de la Cramele Recas si nu stiu in ce categorie sa o incadrez si pe ce cod de clasificare. Mi s-a explicat ca e o cisterna verticala care a fost pusa pe o masina si transporta lichide pe camp cu ea.
Daca ma poate ajuta cineva, va multumesc mult.

tomac

Re: cod clasificare mijloc fix

#2 Mesaj de tomac »

E o modernizare a mijlocului de transport pe care a fost montata.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

balibans

#3 Mesaj de balibans »

Buna ziua,

Am si eu o problema legata de incadrarea unei freze CNC cu 3 axe, tip router. Este vorba despre un utilaj obtinut in regie proprie, comandat cu ajutorul unui calculator, si este folosit pentru frezarea materialelor plastice si neferoase. Ma invarteam in jurul clasei 2.1.5, dar totusi nu am putut identifica ceea ce am eu nevoie.

As fi f recunoscatoare, daca ma poate ajuta cineva! :) Va multumesc

eugen01

#4 Mesaj de eugen01 »

2.1.5.2 - Masini de frezat/alezat 8 - 12 ani.
(simpla parere)

balibans

#5 Mesaj de balibans »

Multumesc eugen! Oscilam intre 2.1.5.1 si 2.1.5.2

balibans

#6 Mesaj de balibans »

Buna, am din nou o situatie cu privire la incadrarea unui mijloc fix...
Prin schema de ajutor minimis pt IMM se achizitioneaza un set complet de brate robotice industriale cu durata de functionare de 10 ani, ce va fi utilizat in productia de corpuri de iluminat (prelucrari mecanice, plasare componente, etansare, fixare), care de altfel este domeniul principal de activitate. Tot caut in catalogul mijloacelor fixe o clasificare care sa se potriveasca obiectului finantat in proportie de 90% din fonduri nerambursabile...

Daca cineva s-a lovit de o situatie similara - achizitii de ansamble robotice/brate robotice/roboti si ma poate ajuta cu un sfat, I`ll be happy :D

daca aveti nevoie de mai multe detalii, intrebati-ma.

balazse

#7 Mesaj de balazse »

Poate ar fi bine 2.1.5.2. - Masini, utilaje si instalatii specifice pentru fabricatia de produse electrochimice si surse de iluminat.

balibans

#8 Mesaj de balibans »

Pentru plasare componente exista un utilaj incadrat la 2.1.5.6 - Maşini, utilaje şi instalaţii specifice pentru producţia componentelor produselor şi sistemelor electronice (semiconductoare, circuite imprimate, aparate audio şi video, aparate şi instrumente electronice de măsurare, calculatoare şi periferice, etc.)

Am luat toate clasele si subclasele la puricat in ideea ca o sa gasesc ceva ca si ansamblu automatizat, dar totusi parca 2.1.5.2 ar fi indicat... zona de actiune nu se limiteaza doar la un singur proces de plasare componente SMD (Led-uri, diode, rezistente, etc) ce face strict utilajul sus mentionat.
In timp bratele robotice pot fi folosite si pt vopsire metale, renuntandu-se in viitor la externalizarea procesului.

Multumesc balazse pt promptitudine!!

balazse

#9 Mesaj de balazse »

Dupa parerea mea, ii cam mica diferenta dintre 2.1.5.6 si 2.1.5.8 in cazul tau.
La masinile de implantat SMD eu iti sugerez 5.1.2.6., deoarece efectiv produci placi de baze, ca urmare produse electronice.

Scrie răspuns