Modificare intrari

dobring484

Modificare intrari

#1 Mesaj de dobring484 »

Buna ziua!

In urma cu o luna am operat o factura pe care era un produs (Marfa) care il folosesc totodata si ca ingredient intr-o reteta. Produsul acesta vine pe bax si am introdus gresit cantitatea, am inmultit gresit, iar acum mi-am dat seama cand am observat ca nu mai am multe pe stoc fata de cat trebuie sa am in realitate.

Intrebarea mea este: pot sa modific direct cantitatea din factura fara sa mai devalidez consumurile (productie si vanzarea lui ca marfa) pentru ca am aproape in fiecare zi consum si apare in cateva retete?

Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra!

tomac

Re: Modificare intrari

#2 Mesaj de tomac »

Da, dar ar trebui efectuată o reglare de descărcare ulterior, pentru că se va modifica prețul de descărcare. Modificând intrarea se modifică prețul de achiziție. Acesta este parte componentă a calculului valorii consumurilor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

herganiec

Re: Modificare intrari

#3 Mesaj de herganiec »

si prin reglare descarcare se rezolva si la partea de productie fara sa o mai devalidam ?
Mi-e mi-a fost teama ca imi da peste cap consumurile pt cazuri de acestea si am devalidat si consumurile si vanzarile, am corectat intrarea si am revalidat toate..
Daca e ok asa cum ai spus Tomac, e foarte bine.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns