Dosar fiscal
Dosar fiscal
S-a confruntat cineva cu faptul ca nu-si poate vizualiza situatia sintetica din dosarul fiscal
Re: Dosar fiscal
Da, eu, pentru că este egal cu zero genul ăla, chipurile, de fişă sintetică!Nu se poate vizualiza aşa cum o văd ei!Noi nu avem voie, este secret cum repartizează ei sumele declarate şi achitate de NOI! 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Notificarile se pot vizualiza aici:
https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/ ... IQjUzMDg1/
https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/ ... IQjUzMDg1/
Să înţeleg că tu eşti super-mulţumit cu ce vezi în dosarul fiscal în prezent? 

Am zis eu asa ceva? Dar tot nu o sa stiu la cine sa ii dau in cap cu tastatura cand ma enervez pe tema asta. 

Aşa este, ai dreptate!Dar atunci măcar nu le mai face reclamă la site-ul cu notificări
, că şi aşa unele din acele stingeri le fac tot cum vor ei, iar noi până ne dezmeticim, pe fişă apare că o contribuţie nu ai plătit-o deloc şi la alta ai plătit în plus, deşi tu ştii că este totul plătit!
Şi de aici începe nebunia clarificărilor, când ai nevoie de un certificat fiscal, fără datorii, evident!
Dar, nu mă băgaţi în seamă!Ca de obicei, e o altă frustrare de-a mea...

Dar, nu mă băgaţi în seamă!Ca de obicei, e o altă frustrare de-a mea...

Nu o sa vedem noi niciodata fisa asa cum le listeaza sau ne-au transmis prin e-mail, ca atunci s-ar da de gol ca nu merge prea bine programul lor.
Desi speranta moare ultima, poate poate la un moment dat o sa ne faca o supriza placuta.
Desi speranta moare ultima, poate poate la un moment dat o sa ne faca o supriza placuta.

e bine ca mai ... speri.. 

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”