buna seara
am urmatoarea situatie : o salariata este in concediul pentru cresterea copilului de la data de 30.12.2012 ( data inceput suspendare ) pana in 17.11.2014 ( data sf suspendare )
Azi 03.11.2014 a facut cerere de prelungire a concediului de cresterea copilului - depunand un certificat de incadrare a copilului intr-un grad de handicap - certificat emis la data de 14.10.2014 valabil 6 luni .
cum sa completez in acest caz revisalul ?
Intru pe modificare suspendare, data inceput suspendare o pastrez pe cea initiala si modific doar data sfarsit suspendare ? Care va fi aceasta ? 14.04.2015- data expirarii valabilitatii certificatului de handicap ? sau 17.05.2015- calculand inca 6 luni de la data implinirii a copilui a varstei de 2 ani .
Este prima data cand ma confrunt cu aceasta situarie si nu stiu cum sa fac decizia de prelungire a suspendarii - pana la ce data va fi suspendat contractul.
Multumesc
Inregistrare revisal prelungire suspendare ccc handicap
Re: Inregistrare revisal prelungire suspendare ccc handica
Pana la data expirarii valabilitatii certificatului de handicap, adica 14.04.2015.Totusi, nu este valabil x luni de la data eliberarii? Eu am o salariata care imi aduce in fiecare an alt certificat, iar pe el scrie "..valabil x luni de la data eliberarii". (se emite la o anumita data, iar eliberarea lui se face la o data ulterioara datei de emitere)
Pentru urmatoarea perioada, trebuie sa aduca alt certificat de incadrare a copilului intr-un grad de handicap
Pentru urmatoarea perioada, trebuie sa aduca alt certificat de incadrare a copilului intr-un grad de handicap
Îmi iubesc ţara atunci când nu mă uit la televizor şi când nu merg pe stradă. (Octavian Paler)