Ar fi o idee, dar atunci pe combusitibil n-ar trebui sa apara CIF-ul unitatii.
Totusi revin cu intrebarea. Daca HG.1860/2006 se aplica si pentru privat atunci nu pot deconta un bilet de avion la clasa business, ci doar la unul economic? Sau cu trenul pana la distanta de 300 km nu pot deconta un bilet de clasa a I-a?
deductibilitate auto
-
Re: deductibilitate auto
pe bonul de combustibil nu apare codul fiscal al societatii.
referitor la partea cu avionu'....discutam ...mai bine maine
referitor la partea cu avionu'....discutam ...mai bine maine

Re: deductibilitate auto
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... na#p136029
oug 4 din 11.02.2009
ART. 13 (1) Prin derogare de la prevederile alin. (2) al art. 10 din Hotãrârea Guvernului nr. 518/1995 privind unele drepturi şi obligaţii ale personalului român trimis în strãinãtate pentru îndeplinirea unor misiuni cu caracter temporar, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în anul 2009, în statele europene, personalul român trimis în strãinãtate pentru îndeplinirea unor misiuni cu caracter temporar poate sã cãlãtoreascã cu avionul astfel:
a) la business class, membrii Guvernului;
b) la clasa economicã, restul personalului.
(bine...e interesant si articolul doi !!)
Balazse>
Prin cele ce am spus anterior, am vrut sa evidentiez o "rezerva" in caz de nevoie, nu o metoda de lucru.
Altfel, de acord cu cele spuse la contract de comodat etc...
oug 4 din 11.02.2009
ART. 13 (1) Prin derogare de la prevederile alin. (2) al art. 10 din Hotãrârea Guvernului nr. 518/1995 privind unele drepturi şi obligaţii ale personalului român trimis în strãinãtate pentru îndeplinirea unor misiuni cu caracter temporar, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în anul 2009, în statele europene, personalul român trimis în strãinãtate pentru îndeplinirea unor misiuni cu caracter temporar poate sã cãlãtoreascã cu avionul astfel:
a) la business class, membrii Guvernului;
b) la clasa economicã, restul personalului.
(bine...e interesant si articolul doi !!)
Balazse>
Prin cele ce am spus anterior, am vrut sa evidentiez o "rezerva" in caz de nevoie, nu o metoda de lucru.
Altfel, de acord cu cele spuse la contract de comodat etc...