Raport de gestiune zilnic
Raport de gestiune zilnic
Buna ziua. raportul de gestiune zilnice in cate exemplare se intocmeste, Gestiunea este global valorica.
Am citit pe internet dar unii zic intr-un exemplar altii in doua, in norme nu am gasit nimic.
Va multumesc
Am citit pe internet dar unii zic intr-un exemplar altii in doua, in norme nu am gasit nimic.
Va multumesc
Re: Raport de gestiune zilnic
La ce v-ar folosi doua exemplare?!
Raportul de gestiune este un document de folosinta interna.
Un exemplar este de ajuns
Raportul de gestiune este un document de folosinta interna.
Un exemplar este de ajuns
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Multumesc mult. Asa am copletat pana acum.
Dar a venit o contabila, si a zis ca ea il face in doua exemplare ca asa a citi.
Am cautat si eu si am vazut ca parerile sunt impartite am cautat in norme si negasind nimic,
Multumesc inca o dat.
Dar a venit o contabila, si a zis ca ea il face in doua exemplare ca asa a citi.
Am cautat si eu si am vazut ca parerile sunt impartite am cautat in norme si negasind nimic,
Multumesc inca o dat.
Părerea mea o știți? raportul de gestiune nu este document ce există legal în România. Întrebați-o pe acea contabilă ce cod de formular are, care este modelul și conținutul minimal al formularului, în ce ordin este reglementat, la ce poziție figurează în lista documentelor tipizate comune și mai vorbim după aia.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
TomaC n-ai retinut: a venit o contabila.
O CONTABILA.
Iubesc CONTABILA care vine si spune: trebuie sa faceti asa si asa, desi nu este angajata acolo, desi nu are nici in clin nici in maneca cu acel loc de munca a vazut "asa in trecere" niste lipsuri.
Ea vine, isi plimba fata "a-toate-stiutoare", semeata pleaca la fel si tu ramai cu sufletul indoit.
Deci cand vine O CONTABILA va rog sa NU faceti ca dansa.

O CONTABILA.
Iubesc CONTABILA care vine si spune: trebuie sa faceti asa si asa, desi nu este angajata acolo, desi nu are nici in clin nici in maneca cu acel loc de munca a vazut "asa in trecere" niste lipsuri.
Ea vine, isi plimba fata "a-toate-stiutoare", semeata pleaca la fel si tu ramai cu sufletul indoit.
Deci cand vine O CONTABILA va rog sa NU faceti ca dansa.

Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
Sau un expert contabil in control... 

Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...