Am un P.F.A. care se ocupa cu cresterea si ingrasarea porcilor, numarul porcilor trebuie sa fie tot timpul conform proiectului.
Intrebarea mea este daca in registrul de incasari si plati se trece si c/val.porcilor cumparati in locul celor vanduti.
C/val porcilor vanduti am trecut-o la pozitia incasari.
P.F.A. cresterea porcilor
Re: P.F.A. cresterea porcilor
De ce conduceți evidență contabilă? Nu aveți această obligație dacă obțineți venituri doar din creșterea porcilor și vânzarea lor după îngrășare.
Dacă ați fi avut obligația conducerii evidenței contabile în RJIP se înscriu veniturile încasate și sumele achitate pentru afacere, adică și și sumele achitate pentru cumpărarea altor animale.
Dacă ați fi avut obligația conducerii evidenței contabile în RJIP se înscriu veniturile încasate și sumele achitate pentru afacere, adică și și sumele achitate pentru cumpărarea altor animale.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Nu tin evidenta contabila , complectez doar in RJIP veniturile din vanzarea porcilor la incasari iar la plati trec toate cheltuilelile cu furaje cumpatate, medicamente, tratamente efectuate.
Nedumerirea a fost daca trec si c/val. porcilor cumparati, acuma sunt lamurita.
Va multumesc si va doresc sanatate multa.
Nedumerirea a fost daca trec si c/val. porcilor cumparati, acuma sunt lamurita.
Va multumesc si va doresc sanatate multa.
Completarea RJIP este conducere de evidență contabilă.
-
Multumesc de informatii..
Mie nu imi place PFA, dar vad ca am ocazia sa ma ocup si de asa ceva, mai mult este obligatie decat placere. Cei care fac proiectele le spun ca au nevoie de contabil.
Un an mai bun si cu multe realizari, pa.
Mie nu imi place PFA, dar vad ca am ocazia sa ma ocup si de asa ceva, mai mult este obligatie decat placere. Cei care fac proiectele le spun ca au nevoie de contabil.
Un an mai bun si cu multe realizari, pa.
Nu au nevoie de contabil.