Funcţia de bază

stanilap

Funcţia de bază

#1 Mesaj de stanilap »

Salutare ! Dacă un salariat pensionat la limită de vârstă lucrează la o firmă cu 2 ore pe zi şi la alte trei firme cu câte 8 ore pe lună, atunci funcţia de bază va fi acolo unde lucrează 2 ore/zi ? Iar în acest caz, i se va acorda şi deducerea personală la firma respectivă ? Vă mulţumesc.

andreis491

Re: Funcţia de bază

#2 Mesaj de andreis491 »

Cred ca alegerea functie de baza este decizia salariatului.

popl117

#3 Mesaj de popl117 »

Deducerea personala se acorda la primul loc de munca. Adica unde a fost angajat prima data. Celelalte locuri de munca fiind fara deducere personala, dupa parerea mea.

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

e alegerea salariatului unde e mai avantajat.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Sunt de acord cu AndreiS491 si HerganieC.
Angajatul declara unde vreo sa aiba functia de baza, precum il poate schimba cand doreste, deoarece sunt cazuri in care de exemplu este mai rentabil sa ai functia de baza la norma mai redusa, deoarece poate beneficiezi de o deducere intreaga si nu de una partiala (din cauza venitului mai mare).

pinteae

#6 Mesaj de pinteae »

In alegerea locului unde are functia de baza, mai trebuie sa tina cont si de firma care acorda tichetele de masa. Tichetele de masa pot fi acordate doar la locul de munca unde are functia de baza.

Scrie răspuns