registru intrari -iesiri

neamtun

registru intrari -iesiri

#1 Mesaj de neamtun »

Daca eliberez 10 adeverinte ptr. medicul de familie intr-o zi( de exemplu) salariatilor, le trec in registru de intari-iesiri, mai fac si niste anexe la facturi la care le dau nr. de inregistrare,trebuie sa fac copii la documente(anexe fact. si adeverinte) si sa le indosariez cumva ca sa dovedesc ptr. ce am dat nr. de inregistrare?

herganiec

Re: registru intrari -iesiri

#2 Mesaj de herganiec »

nu vad de ce , le-ai dat numar in registrul de iesiri si acolo ai scris ce reprezinta.. nu?
ex.nr. 78 data.11.02.2015 descriere: Adeverinta medicala Popescu Ion, destinatia scop: pt medic familie/Casa de Sanatate...etc.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

neamtun

#3 Mesaj de neamtun »

Intreb deoarece asa sustin superiori ca trebuie facut, nu-i vad rostul , dar ei zic ca "asa trebuie".

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

poate tine de regulamentul vostru intern. dar sa-ti arate unde aveti precizate astea.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns