Multumesc de raspunsuri, asa am procedat pana la urma, adica am stornat la 1 iulie factura si voi face corectie la declaratiile lunii iulie.
O zi minunata.
Factura vinzare -firma suspendata
-
-
Re: Factura vinzare -firma suspendata
va rog frumos,
un pfa nu are facute declaratiile din 2012 si prin facturi am gasit o factura emisa in 2013 de la o firma suspendata in 2012, ce risca clientul meu, pot sa o inregistrez la ch.nedeductibile ?
multumesc
un pfa nu are facute declaratiile din 2012 si prin facturi am gasit o factura emisa in 2013 de la o firma suspendata in 2012, ce risca clientul meu, pot sa o inregistrez la ch.nedeductibile ?
multumesc
Ce intelegi prin faptul ca "nu are facute declaratiile"? La care declaratii te referi?
Si ce se intampla daca a emis o factura? Poate nici nu l-a incasat.
Fii un pic mai explicit.
Si ce se intampla daca a emis o factura? Poate nici nu l-a incasat.
Fii un pic mai explicit.
-
este vorba de d200 si d392b, este un pfa care a accesat fd europene in cresterea albinelor si a cumparat o centrifuga de la o firma care avea activitatea suspendata cu un an in urma ( factura a fost emisa in 2013 si firma era suspendata din 2012?
Depui acum D.200, referitor la D.392 depune doar pentru 2014 (zic eu).
Referitor la achizitie, n-am avut asemenea caz asa ca ma abtin sa dau un raspuns.
Referitor la achizitie, n-am avut asemenea caz asa ca ma abtin sa dau un raspuns.