Va rog sa mai imi spuneti cum se face dovada ca folosesc masina in interes de servici.
Foaie de parcurs tir
-
adrigela77
Re: Foaie de parcurs tir
Multumesc pentru raspuns.
Va rog sa mai imi spuneti cum se face dovada ca folosesc masina in interes de servici.
prin intocmirea foilor de parcurs.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
aurel211252
@apetrem o intrebare stupida:cum e metodologia de a face foi de parcurs din program.Acesta presupune intocmirea inainte de plecare in cursa sau e o alta metodologie cu Foi de parcurs din program.Recent a venit la mine un Admin.si m-a intrebat cum sa faca cu aceste Foi de parcurs.Eu i-am sugerat sa-si cumpere imprimate STAS si sa le foloseasca pt deductibilitate TVA a combustibilului.Eu nu i-am spus ca am in Saga asa ceva, pana nu ma documentez.Insa habar nu am cum sa fac:data si ora plecari,data si ora sosirii,origine,destinatie,distanta...Te rog sa-mi spui cum e ok de facut...
Am uitat sa mentionez ca, el se duce dupa produse agricole, la diversi furnizori cu masina-camionul lui...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...