Buna,
In urma controlului de la Anaf, s-a descoperit ca un furnizor nu si-a inregistrat vanzarile, clientul fiind eu, pe langa multi altii !!! In p.v. de la Anaf dispune urmatoarele masuri:
a. Corectarea bazei de impozitare aferenta luniilor ( unde se regasesc facturile respective)
b. corectarea declaratiei 300 decont tva aferenta luniilor ( unde se regasesc facturile respective)
c.corectarea declaratiei 394 aferenta luniilor ( unde se regasesc facturile respective)
Am refacut declaratiile, am scos tva de la facturi, insa s-a modificat pretul de achitizie, si imi da diferente la stocul din balanta si situatia stocurilor. Stocul din balanta la pret de vanzare/ achizitie este mai mare fata de situatia stocurilor, cum as putea sa reglez stocul ca sa fie egal cu cel din situatia stocului ( acela fiind stocul real). Tin cantitativ valoric, la pret de vanzare, firma desfasoara activitatea cu amanuntul.
Astept pareri si sfaturi ! Multumesc
modificare pret achizitie !!!
Re: modificare pret achizitie !!!
Si ce treaba are asta cu sectiunea de "salarii"?
Mi se pare total aiurea ca ANAF sa dispuna asa ceva, ca doar nu eu sunt de vina.
Mi se pare total aiurea ca ANAF sa dispuna asa ceva, ca doar nu eu sunt de vina.

Re: modificare pret achizitie !!!
da ai dreptate, am deschis subiectul in alta parte