Buna ziua,
as avea nevoie de un ajutor in ce priveste plata facuta din trezoreria societatii A direct in contul societatii B privind plata unor contributii de stat.Ambele societati imi apartin si nu am nici o idee cum fac inregistrarile la ambele societati astfel incat sa scad banii din contul soc A si sa se stinga contributiile soc .B.fara sa raman cu solduri aiurea.
plata Trezorerie
Re: plata Trezorerie
Bine ai venit pe forum!
Sczue, dar ceea ce doresti este normal doar din punctul tau de vedere. La transferul dintre conturi trebuie sa existe o baza, doar asa ai bani pe una dintre societati, iar pe celalalt nu ai nu inseamna ca faci plati "aiurea".
Transfera banii din trezorerie de la firma A in contul de banca de la firma A, dupa care depinde de modalitate pe care il gasesti sa il transferi in contul bancar al firmei B, dupa care iti achiti contributiile pentru firma B.
Sczue, dar ceea ce doresti este normal doar din punctul tau de vedere. La transferul dintre conturi trebuie sa existe o baza, doar asa ai bani pe una dintre societati, iar pe celalalt nu ai nu inseamna ca faci plati "aiurea".
Transfera banii din trezorerie de la firma A in contul de banca de la firma A, dupa care depinde de modalitate pe care il gasesti sa il transferi in contul bancar al firmei B, dupa care iti achiti contributiile pentru firma B.
-
nu stiu daca m-am facut inteleasa,faptul este deja consumat, din contul de trezorerie de la una din firme s-au facut deja platile pe cealalta firma direct, fara transfer in vreun cont bancar al firmei B, aici sunt blocata, fizic banii s-au miscat, eu nu stiu cum sa sa fac inregistrarile contabile la aceasta miscare la ambele firme.
La firma de la care s-au luat banii:
473 sau 461=5121
La firma la care au ajuns banii
43x=462
44x=462
...
473 sau 461=5121
La firma la care au ajuns banii
43x=462
44x=462
...
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
multumesc foarte mult