Doamne, cum puteți întreba așa ceva pe un forum? De unde să știm noi dacă ANAF vă va amenda că ați depus bilanțul azi și nu ieri? Poate da, poate nu. Dar e absurd să întrebați "voi primi amendă?". Chiar sperați la un răspuns?
termen depunere bilant
Re: termen depunere bilant
Da. Mare. Știm noi sigur de la ANAF. Ne-au și spus chestia asta.
Doamne, cum puteți întreba așa ceva pe un forum? De unde să știm noi dacă ANAF vă va amenda că ați depus bilanțul azi și nu ieri? Poate da, poate nu. Dar e absurd să întrebați "voi primi amendă?". Chiar sperați la un răspuns?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Mie îmi este greu să înteleg de ce unii vor să depună bilanţul pe 01-02 ianuarie iar alţii în chiar în ultimele minute.
Simplu!Pentru că noi: nu gândim la fel, nu simţim la fel, nu iubim la fel şi nimeni n-are cum să ne doboare,
nici lumea nu mai pare mare...
nici lumea nu mai pare mare...
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Mi-ai înseninat seara cu această postare.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”