Buna Ziua,
Am si eu o rugaminte daca stie cineva unde pot gasi un duplicat al declarartie 394 de la sem 2 2010 care probabil ca s-a depus on-line. Nu o gasesc in declarariile firmei si imi trebuie pt un control incrucisat!!!
Multumesc!
decl 394 semestrul2 2010
-
Re: decl 394 semestrul2 2010
Puteti obtine copie de la finante.
Pentru CoatuC612
Ai cumva copie de siguranta din perioada respectiva? Daca da atunci poti sa-l generezi din nou, sau daca le-ai tinut intr-un folder separat (fisierele "txt"), iar te poti descurca.
Daca nici una dintre cele de mai sus, incearca sa gasesti in folderul "temp" sa cauti "d394" si sa cauti anul "2010".
Ai cumva copie de siguranta din perioada respectiva? Daca da atunci poti sa-l generezi din nou, sau daca le-ai tinut intr-un folder separat (fisierele "txt"), iar te poti descurca.
Daca nici una dintre cele de mai sus, incearca sa gasesti in folderul "temp" sa cauti "d394" si sa cauti anul "2010".
Sau dacă ai certificat digital valid cu care depui declarații pe firma respectivă, duplicat poți obține din "Dosar fiscal" de pe siteul ANAF.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Pentru TomaC
Scuze ca intreb, dar din dosar fiscal poti descarca doar partea centralizata sau chiar toata declaratia?
Scuze ca intreb, dar din dosar fiscal poti descarca doar partea centralizata sau chiar toata declaratia?
Se pot vedea si descarca TOATE declaratiile daca ai semnatura digitala (la vremea aceea nu era nevoie si de 152, doar cu 150 puteai vedea si toate declaratiile; acum iti trebuie si 152 ca sa poti vedea dosrul fiscal)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Multumesc.