Am nevoie de ajutor:
In mai am inregistrat in saga o factura in eur pentru o achizitie intracomunitara. Apoi partenerul a emis in iulie o factura de storno pentru valoarea integrala a facturii emise in mai si din nou o factura pentru valoarea bunurilor - trebuia sa isi corecteze evidenta proprie si raportarile aferente.
Factura din mai fusese achitata integral - partenerul acceptase sa compenseze pentru stingerea unei parti a datoriei o suma anterior incasata de la o persoana fizica - asociatul unic. Pe factura corecta emisa in iulie compensarea sumei respective nu mai este mentionata.
Bunurile au fost primite efectiv in mai si apoi au fost date in consum.
Cum pot storna factura din mai? Imi asociaza mereu factura de storno cu cea corecta emisa in iulie. Si imi apare soldul neachitat la zi ca fiind "0" desi am intrat pe articole contabile si am stornat inregistrarile cu care am realizat compensarea sumei asociatului unic. Am incercat si sa modific manual "soldul neachitat la zi", daca apas butonul verificare revine la "0".
Multumesc
stornare factura eur
Re: stornare factura eur
Las-o pe cea din Mai asa cum e si nu mai inregistrezi nimic ulterior in Iulie, nici cea cu plus si nici cea cu minus