Salut.
Ieri,04.09.2015,un Admin.care are un I.I. in domeniul constructiilor inregistrat la noi in tara,in Italia lucreaza efectiv in constructii,a dat telefon si a spus ca va trimite niste facturi cu lucrarile efectuate acolo.Insa el a intrebat, citez"facturile la ce articol se incadreaza, 40 sau 41".Sincer nu am stiut ce sa"aleg",din cele intrebate de Admin.respectiv.O fi vreo Lege sau Codul Fiscal din Italia, cu mentiune de articole,despre TVA(este inregistrat ca platitor de TVA si are ROI), cu lucrari efectuate in afara tarii...sau...Va rog mult sa ma ajuti in dezlegarea acestei enigme.Daca va mai suna telefonic, am sa cer amanunte.Pana atunci, oare pot sa inregistrez acele facturi, in Saga PS,asa cum sunt ele...Multumesc anticipat.
Art.40 si 41 Constructii Italia
-
Art.40 si 41 Constructii Italia
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
Re: Art.40 si 41 Constructii Italia
Probabil e vorba de vreo lege din Italia. Spune-i că în România la art.40 sau 41 din codul fiscal nu vorbește nimic despre facturi ci despre impozitul pe venit și sfera lui de cuprindere.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Multumesc Tomac...
@aurel211252 E codul fiscal italian. Pe o factura de LIC italianul mentioneaza "operazione non imponibile ai sensi dell'art. 41 Decreto Legge 331/1993". Adica art. 143 alin. (2) lit. a) de la noi, cum ar veni. La art. 40 zice ceva de servicii din cate vad pe telefon, da' de ce te streseaza pe tine si nu-l intreaba pe Fantozzi?
-
Multumesc mult scortarum . Sincer, inca nu am primit facturile respective,macar sa vad cum arata.Admin m-a intrebat telefonic, despre cele 2 articole.I.I.-ul este platitor de TVA.Pai il pun pe el sa se intereseze acolo concret despre ce e vorba.Oricum multumesc multttttttttttttttttttt...
Pentru că e mai ieftinscortarum scrie:da' de ce te streseaza pe tine si nu-l intreaba pe Fantozzi?

Exact ca întrebarea cu softul de salarii pentru Germania
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.