buna ziua,
va rog sa ma ajutati intr-o situatie:
-o societate micro intreprindere, a achizitionat in urma cu 7 ani un autoturism cu 100.000 lei,
acum il vinde cu 4.000 lei.
conditii: in contabilitate nu s-a inregistrat amortizare, cheltuieli de reparatii, adm spune ca autoturismul a fost reparat in mod repetat si acesta este pretul pietii, respectiv 4.000 lei .
va rog sa-mi spuneti daca din pct de vedere fiscal este suficient sa inregistrez numai factura de vanzare ( 4.000 lei)
va multumesc mult
vanzare mijloc fix -autoturism
Re: vanzare mijloc fix -autoturism
1. Ați postat mesajul în secțiunea dedicată contabilității în partidă simplă. Vă rog să fiți mai atent(ă) pe viitor.
2. Să ceară oferte de preț de la dealeri, de buy-back, să ia anunțuri de vânzare de pe siteuri specializate pentru marcă și caracteristici similare pentru a demonstra că acesta este prețul de piață.
2. Să ceară oferte de preț de la dealeri, de buy-back, să ia anunțuri de vânzare de pe siteuri specializate pentru marcă și caracteristici similare pentru a demonstra că acesta este prețul de piață.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Re: vanzare mijloc fix -autoturism
va multumesc mult, nu stiu cum sa postez pe partida dubla, eu sunt atenta dar nu stiu altfel....
o zi buna
o zi buna