Buna ziua ,
am facut o greseala pe care am depistat-o la inventaiere , si nu stiu cum sa o repar:
-in april 2015 am inregistrat din greseala de doua ori o factura de achiz mat prime; am dat si in consum de doua ori !!!! folosind " bon consum"
- in dec 2015 am stornat fact inreg eronat si am facut si nota contabila de corectie a consumului, dar soldul din situatia stocurilor nu mai corespunde evident cu cel din financiar si nu stiu cum sa fac corectia
va rog o idee
multumesc
anulare bon consum
- fagarasa176
Re: anulare bon consum
Operatii-->Alte operatiuni cu stocuri--Operatii speciale
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
am incercat asa , la tip operatie am selectat descarcare pt ca situatia stocurilor din gestiune este mai mare decat cea din balanta , dar nu are ce sa descarce, pt ca produsele nu mai sunt pe stoc ( BC in aprilie ) ; in plus daca fortez operatia , stocul devine negativ si nu- mi face inchiderea de luna ! deci .... sunt in ceata ......
eu de fapt vreau sa anulez bonul de consum care a fost descarcat o data ! ar mai fi varianta sa devalidez luna cu luna in urma si sa fac corectia , dat asta imi da peste cap decl de trimestru privind imp prof si nu vreau; as vrea corectia sa fie facuta la decembrie !

eu de fapt vreau sa anulez bonul de consum care a fost descarcat o data ! ar mai fi varianta sa devalidez luna cu luna in urma si sa fac corectia , dat asta imi da peste cap decl de trimestru privind imp prof si nu vreau; as vrea corectia sa fie facuta la decembrie !
- fagarasa176
Faci incarcare stocuri
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!