4428 in balanta la 31.12.2015
- fagarasa176
Re: 4428 in balanta la 31.12.2015
Mai omule, mai....
Ce nu ai inteles din mesajul meu, al lui septimiu si mesajul din program
Este impetuos si necesar, in acelasi timp, ca totalul tva'ului la incasare din facturile introduse in intrari, cu data anterioara datei de inceput, sa fie egal cu soldul din 4428.TP.
Daca nu este egal primesti acel mesaj de atentionare.
Daca nu este egal nu este bine.
Intelegi?
Ce nu ai inteles din mesajul meu, al lui septimiu si mesajul din program
Este impetuos si necesar, in acelasi timp, ca totalul tva'ului la incasare din facturile introduse in intrari, cu data anterioara datei de inceput, sa fie egal cu soldul din 4428.TP.
Daca nu este egal primesti acel mesaj de atentionare.
Daca nu este egal nu este bine.
Intelegi?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
in sfarsit !!! am inteles ca nu e bine!!!
.

Greu tată, greu!
Așa greu faci și contabilitatea?
Așa greu faci și contabilitatea?
-
De ce sunteti ironic? m-am uitat si rasuitat in situatiile din anii trecuti .De la bun inceput de cand a fost preluata firma in saga, ian. 2013( nici macar n-a fost preluata corect ,am vazut) e cu tot felul de bube si diferente si tot repar la ele, de aceea si vreau sa o preiau de la inceput. ca sa fie odata ok si sa stiu eu clar ce e pe aici.
Macar daca ar fi vina mea... ma rog .
Doream doar sa va intreb daca exista vreo solutie de rezolvare altfel( poate chiar sa o repar la dec.2015),ca imi dau si eu seama ca nu e bine.
Parca era cumva deviza forumuli... ca ne imprietenim, povestim, sau?
Macar daca ar fi vina mea... ma rog .
Doream doar sa va intreb daca exista vreo solutie de rezolvare altfel( poate chiar sa o repar la dec.2015),ca imi dau si eu seama ca nu e bine.
Parca era cumva deviza forumuli... ca ne imprietenim, povestim, sau?
Vorbim, vorbim, dar să avem și cu cine. 

-
Imi cer scuze. Deci nu mai vorbiti cu mine ? 
Am mai spus, la preluare acum 3 ani,s-a preluat doar sinteticul la 4428. Si s-a lucrat mult pe sintetic inclusiv la371. Intre timp am facut eu analitice. Si asta e doar una dintr-o gramada de altele.
Ma predau... atunci... si doresc sa preiau ce se poate din baza deja existenta. Trebuie sa "studiez "cum se face asta..
Deci, mai pot spera la ajutorul vostru? Chiar imi pare rau pt impresia creata ,dar daca m-as pricepe ca voi,as scrie sfaturi ,nu intrebari. As vrea eu...

Am mai spus, la preluare acum 3 ani,s-a preluat doar sinteticul la 4428. Si s-a lucrat mult pe sintetic inclusiv la371. Intre timp am facut eu analitice. Si asta e doar una dintr-o gramada de altele.
Ma predau... atunci... si doresc sa preiau ce se poate din baza deja existenta. Trebuie sa "studiez "cum se face asta..
Deci, mai pot spera la ajutorul vostru? Chiar imi pare rau pt impresia creata ,dar daca m-as pricepe ca voi,as scrie sfaturi ,nu intrebari. As vrea eu...
Una e să te pricepi, alta e să nu înțelegi un text care este afișat de program.
-
Revin... nu ma las, sper sa nu ma lasati nici voi.
cand meriti sa fi cufulit... asta e
(septimiuv si fagarasa176 ) trebuie sa o scot la capat
Am preluat datele contabile si situatia furnizori intr-o firma noua,
exista o problema, la situatie furnizori este o diferenta intre "neachitat la zi" si "neachitat final". sunt niste facturi stinse aiurea pe acolo (adica din facturi storno ), si sunt valori restante mici cu minus , adunate nu e mare suma dar este o diferenta. Facturile sunt cam vechi, din anii trecuti si acum le vad clar. Cum sa procedez cu ele?, pentru ca, cum am mai spus, as vrea sa am o situatie corecta in final .
Va rog sa nu imi intoarceti spatele pentru ca am nevoie de ajutorul vostru.
Aualeoo!!! si la inchidere de ianuarie e acelasi mesaj... ma sinucid
cand meriti sa fi cufulit... asta e

(septimiuv si fagarasa176 ) trebuie sa o scot la capat
Am preluat datele contabile si situatia furnizori intr-o firma noua,
exista o problema, la situatie furnizori este o diferenta intre "neachitat la zi" si "neachitat final". sunt niste facturi stinse aiurea pe acolo (adica din facturi storno ), si sunt valori restante mici cu minus , adunate nu e mare suma dar este o diferenta. Facturile sunt cam vechi, din anii trecuti si acum le vad clar. Cum sa procedez cu ele?, pentru ca, cum am mai spus, as vrea sa am o situatie corecta in final .
Va rog sa nu imi intoarceti spatele pentru ca am nevoie de ajutorul vostru.
Aualeoo!!! si la inchidere de ianuarie e acelasi mesaj... ma sinucid

Trebuie sa verifici ca din facturile introduse ca si sold ar trebui sa fie sau nu cu "TVA la incasare".
Acum exista doua posibilitati:
- la introducerea facturilor in sold ai trecut o factura cu "TVA la incasare" desii nu trebuia;
- soldul contului 4428.TP este gresit (din varii motive).
Daca s-a gresit in trecut, iar datele introduse sunt cele din sold atunci lasa ca programul sa isi faca treaba.
Nu merita sa te sinucizi ca nu este cazul, important este sa corectezi situatia acum.
Acum exista doua posibilitati:
- la introducerea facturilor in sold ai trecut o factura cu "TVA la incasare" desii nu trebuia;
- soldul contului 4428.TP este gresit (din varii motive).
Daca s-a gresit in trecut, iar datele introduse sunt cele din sold atunci lasa ca programul sa isi faca treaba.
Nu merita sa te sinucizi ca nu este cazul, important este sa corectezi situatia acum.