Nota de transfer numerar

danilevicis

Nota de transfer numerar

#1 Mesaj de danilevicis »

Buna ziua,

M-ati putea ajuta cu un sfat daca este legal ceea ce vreau sa fac.
Vreau sa fac 2 analitice la contul de casa 5311. Primul analitic sa-l denumesc caserie centrala, al doilea analitic sa-l denumesc caserie punct achizitii.
Practic cele doua caserii sunt sub acoperisul aceleasi cladiri dar in birouri separate departe unul de celalalt.
De 2 ori pe saptamana sa fac nota de transfer numerar din saga (am vazut acel buton) 5311.2=5311.1 cu monetar cu o valoare de aproximativ 40.000 lei. Debitarea caseriei de achizitii se va stinge cu platile pe care le face administratorul furnizorilor, soldului zilei ramas urmand sa revina in caseria centrala tot prin nota de transfer numerar.

1. Este corect? trebuie DP/DI? In cazul acesta sunt limitata la plafonul de 5000 lei/zi? Este considerat avans spre decontare? (nu folosesc 542-deconturi)
2. Nu am vazut aceasta nota de transfer in ordinul privind forumularele 2634/2015. Aceasta insemana ca nu o pot folosi din program?
3. Daca transfer 40.000 lei o data intra sub incidenta vreunei legi cu intarirea disciplinei privind evaziune fiscala?
4. Cum este definita locatia unei caserii, avand in vedre ca este aceiasi firma sub acelasi acoperis?
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

danilevicis

Re: Nota de transfer numerar

#2 Mesaj de danilevicis »

Nu lucreaza nimeni cu analitic la 5311? :(
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

Scrie răspuns