Achizitii populatie 2016

prunam

Re: Achizitii populatie 2016

#16 Mesaj de prunam »

@cernatv : hihihihiiii ... ai dreptate ! ... acum, dupa cum zicea @danilevicis am si eu un colaborator care achizitioneaza animale vii ... si am creat un furnizor "Persoane Fizice" ... in ianuarie le-am introdus normal, ca pana acum ... trebuia sa introduc fiecare persoana fizica nominal, cu CNP ? ... asta este o aberatie ... nici nu cred ca am dreptul legal sa colectez asemenea informatii (danilevicis : "Da' nu este prelucrare de date personale de la populatie si stocare intr-o baza de date?") ... o sa trebuiasca sa inregistram firmele ca si operatori de date cu caracter personal ?!

cernatv

#17 Mesaj de cernatv »

Nu prea ai dreptul. Dar dacă pui numărul de crotal al animalului, nu crezi că merge???? :mrgreen:
Și nici nu încalci L.677. Încă. S-ar putea ca de luni să intre și animăluțele la sub incidența protecției datelor cu caracter personal. :lol:

prunam

#18 Mesaj de prunam »

@cernatv : radem, glumim, dar niste idioti scot / adopta aberatii si noi suntem obligati sa ne conformam ... pe sanatatea si nervii nostri ... :(

danilevicis

#19 Mesaj de danilevicis »

Ati vazut ca unele carnete de comercializare au data vanzarii trecuta sus, iar la alte carnete aceasta data lipseste cu desavarsire? Adica n-ai data tranzactiei, n-ai nik :roll: :?:
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

cernatv

#20 Mesaj de cernatv »

Dar ști de ce: pentru că prin Ordinul ce reglementează modelul și conținutul acelui carnet nu se prevede ca să fie trecută undeva data. Ministerul Agriculturii a considerat probabil că e total irelevantă.

danilevicis

#21 Mesaj de danilevicis »

:lol: in schimb trebuie sa urmaresti viza anuala a atestatului de producator ca sa fie valabil. Pfuai ce se mai scarpina astia invers. Habar nu au de realitatea din teren, dau legi sa se afle si ei in treaba.... :cry:
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

Scrie răspuns