diferenta sold mijloace fixe

budileanue

diferenta sold mijloace fixe

#1 Mesaj de budileanue »

La inventarierea mijloacelor fixe am constatat o diferenta care nici macar nu stiu de unde provine(pentru ca la preluare toata contabilitatea firmei era varza a la cluj).O parte din diferenta am gasit-o in cursul anului cand am vandut o masina care nu figura la imobilizari si nu era amortizata de loc.Un sfat ce sa fac cu diferenta?
Multumesc.

olteanz

Re: diferenta sold mijloace fixe

#2 Mesaj de olteanz »

Diferenta fata de ce?
1+1=3

budileanue

#3 Mesaj de budileanue »

soldul contului 2133 este mai mare decat totalul mf trecute in ecranul imobilizari . Mf de pe teren se regasesc in imobilizari.Multumesc.

catalin.rusinaru

#4 Mesaj de catalin.rusinaru »

Poate a fost ceva inregistrat pe 2133(chiar si eronat) si nu a fost inregistrat si in ecranul de imobilizari.

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

reglezi prin NC ce e in imobilizari cu soldul din contabilitate.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

budileanue

#6 Mesaj de budileanue »

eu stiu ca trebuie o nota contabila dar care ? Dupa cum v-am spus registrul imobilizari este corect,adica mf sunt si pe teren.Mai am o diferenta si la contul 167 dar in ce baza sa reglez prin acest cont ? Ca sa-mi dau seama daca diferenta provine din inregistrari eronate ale vreunui mf achizitionat in leasing trebuie refacuta toata contabilitatea.Eu nu am o baza de date dinainte de preluarea firmei,am avut o balanta contabila.Multumesc.

Scrie răspuns