am uitat codul de inregistrare(index) de la declaratia 112
am uitat codul de inregistrare(index) de la declaratia 112
am depus declaratia 112 pe luna august si, pentru ca nu functiona imprimanta, nu am listat recipisa atunci si nici nu am salvat-o in calculator. iar acum nu imi aduc aminte unde am notat codul de inregistare. Cum pot sa-l aflu ca sa-mi listez recipisa? am mai patit-o cineva? 

Re: am uitat codul de inregistrare(index) de la declaratia 1
Bine ai venit pe forum!
Dupa cateva zile (ore, nu stiu cat de rapid actualizeaza situatia) incearca sa accesezi dosarul fiscal, acolo o sa-ti apara numarul de inregistrare.
Dupa cateva zile (ore, nu stiu cat de rapid actualizeaza situatia) incearca sa accesezi dosarul fiscal, acolo o sa-ti apara numarul de inregistrare.
bine v-am gasit!:) dosarul fiscal unde pot sa-l viziualizez? pe e-guvernare, la depunere declaratii, cand ma loghez sa depun declaratia 112? ca nu stiu exact...

Citeste aici (postarea din 17 Aug 2011 19:59):
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... cal#p93890
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... cal#p93890
multumesc frumos, mi-a fost de mare ajutor!! 

buna ziua, nu am listat recipisa la bilant pt anul 2014, am intrebat la finante daca apare bilantul depus si au zis ca da.Unde se poate vedea situatia bilanturilor depuse in dosarul fiscal?ca eu am intrat si imi arata doar declaratiile nu si situatiile financiare.
Iți arată recipisele pe ultimele 6 luni. Nu conteză de la ce ai depus.
Bine că-i bilanțul depus, nu te crampona de o hârtie.
Dacă o vrea vreo bancă, spune că nu o ai și să verifice pe mfinante.ro situația bilanțurilor depuse de firmă.
Dacă o vrea vreo bancă, spune că nu o ai și să verifice pe mfinante.ro situația bilanțurilor depuse de firmă.
multumesc, am sunat la ei si figureaza depuse, desi inainte sa imi ceara CUI-ul pt a verifica, o "cucoana" mi-a zis ca daca nu am recipisa nu este depus:)))) (doamne citite si documentate)apoi cand i-am dat datele a verificat si totul era ok.Ideea e clara ca : daca eu depun o declaratie si ea e valida, clar e depusa, problema e doar daca are erori de validare, atunci e buba.
daca are erori nu o primesc pt ca nu e valida.
si trebuie sa o faci corect si sa o transmiti.
si trebuie sa o faci corect si sa o transmiti.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
cernatv scrie:Iți arată recipisele pe ultimele 6 luni. Nu conteză de la ce ai depus.
eu stiam ca doar ptr 90 de zile 9 ( 3 luni ) nu 6 ...si din ce am constatat este doar 90 de zile....
am niste recipise ce nu am apucat sa le descarc stiue cineva daca se mai poate si de unde se pot descarca si dupa 90 de zile ??
- fagarasa176
sursa:https://www.anaf.ro/StareD112Recipisa este accesibilă doar 60 de zile de la depunerea documentului.
Pa şi pusicostachet982 scrie:am niste recipise ce nu am apucat sa le descarc stiue cineva daca se mai poate si de unde se pot descarca si dupa 90 de zile ??

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

Cred că am încurcat zilele cu gramele de palincă și așa se explică de ce aș fi vrut să fie 180 în loc de 60.