@tobosv790
Si plata avansurilor este limitata la 5.000 pe persoana, si plata din avansuri spre decontare este limitata la 5.000/persoana!!!
L70/2015 limitarea platilor in numerar
Re: L70/2015 limitarea platilor in numerar
Este Decizie de respingere, deci au considerat că adresa MF nu schimbă datele problemei și că sunt prevederi constituționale în acele articole din Regulament. O să caut, de curiozitate, hotărârile judecătorești definitive din dosarul în cadrul căruia s-a ridicat excepția de neconstituționalitate.
-
Ai dreptate urs553! Sorry!
@urs553
Plata avansurilor spre decontare e limitată la 5000 lei/persoană dacă scopul acordării avansurilor este plata facturilor emise de comercianți, dar dacă scopul acordăerii este plata achizițiilor efectuate de la populație nu mai există limitare la plata lor.
Plata avansurilor spre decontare e limitată la 5000 lei/persoană dacă scopul acordării avansurilor este plata facturilor emise de comercianți, dar dacă scopul acordăerii este plata achizițiilor efectuate de la populație nu mai există limitare la plata lor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Ai vazut @urs553?
Dar pana la urma ai aflat daca se considera sau nu se considera defragmentare?

Dar pana la urma ai aflat daca se considera sau nu se considera defragmentare?

@tobosv790
nu am primit inca raspuns. Caut raspunsul in continuare.
nu am primit inca raspuns. Caut raspunsul in continuare.
-
Eu zic ca este defragmentare numai daca s-a platit o factura mai mare de 5000 lei in 2 sau mai multe transe. Adica daca destinatia finala a sumelor primite ca avans spre decontare consta in defragmentarea unei plati. Parerea mea!