Depunere D230

herganiec

Depunere D230

#1 Mesaj de herganiec »

Buna ziua

Am primit mai multe D230 pt directionare 2% impozit de la diverse persoane din zone diferite ale tarii.
Pot face un centralizator si sa le depun toate la o singura administratie financiara sau trebuie sa le returnez la fiecare persoana si sa le depuna fiecare in administratia financiara de care apartine?
De ex. am cateva declaratii D230 din Timisoara, Arad, Hunedoara, Caras. Daca le-am primit la sediu in Cluj le pot depune in Cluj toate sau trebuie sa si le depuna fiecare de unde provine?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

balazse

Re: Depunere D230

#2 Mesaj de balazse »

Conform instructiuni:
3. Formularul se depune în format hârtie, la registratura organului fiscal competent sau se comunică prin poştă cu confirmare deprimire. Formularul se poate transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanță, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
Dupa parerea mea se depune la administratia financiara de care apartine.

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

naspa, daca mai trebuie sa-i trimit sa depuna ei, slabe sanse sa le depuna.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Atunci incearca cu cel putin o parte dintre ele si vezi daca reusesti.

jurjescun

#5 Mesaj de jurjescun »

Buna ziua,
Am salvat formularul D 230 pe anul 2016 si as vrea sa completez la "Susţinerea unei entităţi nonprofit/unităţi de cult", codul fiscal, denumirea si contul bancar si nu pot scrie. Ma poate ajuta cineva cu un formular pe care sa pot completa casutele enumerate mai sus?
Va multumesc!

septimiuv

#6 Mesaj de septimiuv »

Ai răbdare să apară formularul pentru 2016.

Scrie răspuns