Autori necunoscuti

neamtuo832

Autori necunoscuti

#1 Mesaj de neamtuo832 »

Buna ziua. Va rog sa va spuneti parerea in urmatoarea situatie. Microintreprindere cu impozit 3% vinde cu factura un mijloc fix. Verificata firma pe siteul ANAF - exista. Vine delegatul, arata ordinul de plata stamiplat si semnat de banca. Era dupa inchiderea bancii nu puteam verifica dand telefon la banca daca au intrat banii in cont. Pleaca masina si totul se naruie. La destinatie nu mai ajunge nimic.Bani in cont nu, firma existenta dar cu alti patroni. Am fost la Politie si am ajuns in stadiul in care am primit procesul verbal cu autori necunoscuti. Deci s-a incheiat. Acum va rog sa imi spuneti cum inchid contul 411. Cu 1171 sau 658. Iar din punct de vedere al impozitului pe venit ramanem pagubasi?

tomac

Re: Autori necunoscuti

#2 Mesaj de tomac »

Cu 654.
Da. Rămâneți cu paguba și cu impozitul datorat. Dar nu aveți nimic, nimic? Nici mașină, nici imagini de la camere de supraveghere, nimic?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

neamtuo832

#3 Mesaj de neamtuo832 »

Multumesc pentru răspuns. Nimeni nu îi recunoaște. Am înțeles că au dat lovituri în toată țara. Fapta s-a petrecut anul trecut, de aceea v-am întrebat de 1171. Trăim în România, nimeni nu știe, nimeni nu cunoaște

zaineal

#4 Mesaj de zaineal »

si delegatul a venit fara c.i. ?

Scrie răspuns