Buna ziua,
Un sfat, va rog avand in vedere ca e prima oara cand trebuie sa intocmesc un decont de deplasare extern.
Administratorul firmei a plecat in Austria la o firma partenera cu 3 potentiali colaboratori unde le-a prezentat firma de acolo, i-a plimbat prin Viena, le-a platit mesele etc.
Administratorul a platit cu cardul cazarea din Austria, a adus bonuri de combustibil, de parcare, mese restaurant, toate in euro.
intrebari:
1. cum fac decontul in saga ?
2. in ce conturi inregistrez toate aceste cheltuieli inclusiv diurna?
3. diurna doar pt. administrator sau si pentru invitati?
4. trebuie stampilat decontul de firma din Austria?
Multumesc!
Decont extern
-
vasilec857
Re: Decont extern
Ma poate indruma cineva? Multumesc!
1.deconturi in valuta
2.cont 625
3.diurna se acorda doar angajatilor
4.trebuia intocmit ordin de deplasare si acesta semnat, stampilat de firma din Austria
2.cont 625
3.diurna se acorda doar angajatilor
4.trebuia intocmit ordin de deplasare si acesta semnat, stampilat de firma din Austria
- fagarasa176
Nu neaparat, eu le fac in lei la cursul din data depunerii decontuluirobut scrie:1.deconturi in valuta
Esti sigur?robut scrie:3.diurna se acorda doar angajatilor
Citeste art.76 (4) lit j
Unde ai pe formular loc pentru stampila si semnatura?robut scrie:4.trebuia intocmit ordin de deplasare si acesta semnat, stampilat de firma din Austria
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Și mai vine și Septimiu să te întrebe "ce-i aia ștampilă?"
1.deconturi in valuta pentru preluare automata curs valutar
3.am citit pe aici
....postarile care nu mai sunt de actualitate poate ar trebui sterse...este doar o parere, scuze daca gresesc
4. formularul Ordin de deplasare (delegatie) contine semnatura si stampila....stiu ca nu mai este obligatorie insa multi o cer....ca daca tot o avem , de ce sa n-o folosim
3.am citit pe aici
4. formularul Ordin de deplasare (delegatie) contine semnatura si stampila....stiu ca nu mai este obligatorie insa multi o cer....ca daca tot o avem , de ce sa n-o folosim
- fagarasa176
Aici vorbim de Decont de cheltuieli (pentru deplasări externe) cod 14-5-5robut scrie: 4. formularul Ordin de deplasare (delegatie) contine semnatura si stampila....stiu ca nu mai este obligatorie insa multi o cer....ca daca tot o avem , de ce sa n-o folosim
Ia arunca un ochi AICI si apoi revii si ne spui unde sa punem stampila si semnatura
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Multumesc Fagarasa, am aruncat patru ochi....bine ca nu mi-a raspuns Septimiu