documente justificative productie in curs

maierl993

documente justificative productie in curs

#1 Mesaj de maierl993 »

Buna ziua,
Tin contabilitatea unei societati cu profil agricol. Mai exact, cultiva teren agricol. Toata perioada anului se fac diferite achizitii de inputuri, samanta, ingrasaminte, etc, se fac lucrarile, iar in toamna la recoltare, se vinde productia direct din camp catre client. In fiecare luna inregistrez productie in curs, doar ca eu fac calculele pe baza consumurilor. Voiam sa imi spuneti ce document justificativ ar tb sa am la dosar pt aceasta productie in curs?
Multumesc

paturcai

Re: documente justificative productie in curs

#2 Mesaj de paturcai »

Exista - la productie - posibilitatea de a lucra cu "productie cu ciclu lung de fabricatie"
Mai intai trebuie sa deschideti SAGA, pe ecranul de inceput dati click pe firma pentru care doriti sa deschideti acest procedeu (sau mergeti pe bara de meniu, si alegeti Administrare---->Configurare societati---->) in acest ecran, jos de tot aveti 3 etichete (taburi): Informatii generale, Conturi automate, Setari diverse.
Alegeti Setari diverse iar aici veti gasi (si veti bifa) Sistem de productie pentru ciclu de executie mai lung de o luna
Dupa ce ati bifat, mergeti inapoi la Productie, si apasati tasta F1; veti gasi explicatii pas-cu-pas ce trebuie sa faceti.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

maierl993

Re: documente justificative productie in curs

#3 Mesaj de maierl993 »

Multumesc mult, am gasit!

Scrie răspuns