buna seara-a mdepus cineva decl 223 eu incerc de 2 zile dar primesc urmatorul mesaj- E validari globale
eroare atribut d_rec2.atributul cu valoare 0 nu trebuie sa existe aici-ce inseamna sau ce am de facut -nu este platitor de TVA este o aintreprindere familiala cu 2 asociati
DECLARATIA 223
Re: DECLARATIA 223
Buna seara D 223 e pentru estimat/2021 IF, nu merge pe SPV doar cu semnatura electronica, treci fiecare asociat cu cota care o are Nu e corect sa estimezi 0
buna dimineata-am semnat declaratia 223 cu semnatura digitala si am estimat bineinteles si venit brut cheltuieli si venit net iar apoi am trecut cei doi asociati cu cota de 50 % fiecare si asa am predat dar mesajul este cel pe care vi l am scris ce sa fac
Pentru MursanI
Ai incarcat sa il depui pentru anul 2021?
De altfel, te incadrezi la urmatoarele:
Ai incarcat sa il depui pentru anul 2021?
De altfel, te incadrezi la urmatoarele:
Formular.223 scrie:Declarația se depune la organul fiscal central competent, astfel:
- în termen de 30 de zile de la data începerii activității, în cazul asocierilor care încep o activitate în cursul anului fiscal;
- odată cu declarația privind venitul realizat, în cazul asocierilor care, în anul anterior, au realizat pierderi și al celor care au realizat venituri pe perioade mai mici decât anul fiscal, precum și al celor care, din motive obiective, estimează că vor realiza venituri care diferă cu cel puțin 20% față de anul fiscal anterior.