Am urmatoarea "speta", anul trecut au venit cei de la AntiFrauda in control, au cerut documentele de provenienta ale marfii din magazin ( un magazin micut de cartier), nu am fost in oras ca sa le pot prezenta si au dat o Amenda ( au lasat un Proces verbal ). Amenda data era de 1000 de Ron daca se plateste intr-un anumit timp sau peste 15.000 de Ron daca se depaseste acel termen. Clientul a depasit termenul si a achitat 1000 de Ron ( cand a platit am fost asigurati ca totul este in regula), acuma a primit o Somatie de plata cu o Datorie de 13.500 de Ron . Intrebarile mele : 1. se mai poate face ceva ( Contestatie ), acuma ? 2. daca nu se poate face nimica, se poate cere ca sa se plateasca esalonat timp de ... ani ?
Multumesc
Control Anti Frauda
Re: Control Anti Frauda
Ce contestatie sa mai faca daca a depasit termenul scadent al amenzii?! E bun de plata.
Cred ca poate sa beneficieze de esalonare, dar pe cel mult 12 luni conform ORDIN nr. 3.896 din 11 noiembrie 2020 - citeste-l si gasesti ce iti trebuie.
Cred ca poate sa beneficieze de esalonare, dar pe cel mult 12 luni conform ORDIN nr. 3.896 din 11 noiembrie 2020 - citeste-l si gasesti ce iti trebuie.