D700 pentru trecere de la TVA trim. la TVA lunar
D700 pentru trecere de la TVA trim. la TVA lunar
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce articole sa bifez pentru trecere de la TVA trimestrial la luna am incercat dar nu stiu . Va multumesc
Va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce articole sa bifez pentru trecere de la TVA trimestrial la luna am incercat dar nu stiu . Va multumesc
Re: D700 pentru trecere de la TVA trim. la TVA lunar
Bună ziua,
Cea mai simplă variantă pe care am găsit-o a fost următoarea: din Închidere lună / Declarația 392 / 700, click pe Generare PDF 700. Saga a știut singură să-mi completeze atât cifra de afaceri, cât și ”REVIN LA perioada fiscală” corespunzătoare.
Cea mai simplă variantă pe care am găsit-o a fost următoarea: din Închidere lună / Declarația 392 / 700, click pe Generare PDF 700. Saga a știut singură să-mi completeze atât cifra de afaceri, cât și ”REVIN LA perioada fiscală” corespunzătoare.
si ati putut depune D700? am incercat sa trec de la tva lunar la trimestrial, deoarece am o firma in lichidare, cu CA 0, si fara achizitii intarcomunitare de bunuri in 2022.
am incercat de cel putin 5 ori sa depun d700 si primesc aceeasi eroare, ca NU sunt indeplinite conditiile privind perioada fiscala pentru schimbarea perioadei fiscale..
am incercat de cel putin 5 ori sa depun d700 si primesc aceeasi eroare, ca NU sunt indeplinite conditiile privind perioada fiscala pentru schimbarea perioadei fiscale..
Bună dimineața,
Pentru trecere de la trimestru la lună am bifat B1.16, completat cifra de afaceri, iar la B1.17, am selectat 02 - trimestrială, fără să completez nimic la B2.
Pentru trecere de la trimestru la lună am bifat B1.16, completat cifra de afaceri, iar la B1.17, am selectat 02 - trimestrială, fără să completez nimic la B2.
multumesc mult!!
Nu apare la inchidere luna nici o declarație 700 apare 094/392 ..deci cum completez 700 pt impozit profit căci imi da eroare
-
Pentru tatus464: mergeti pe "configurare societati", deschideti "D700, impozit,TVA"- adaug- selectati "trecere la imp. pe profit 01.01.2023"-salvati si apoi deschdeti D700. Selectati "C".
Sa aveti spor!
Sa aveti spor!
Exact asa am procedat ,dar nu reușesc, tot eroare imi apare ..problema este ca nu pot sa vizualizez textul din eroare, imi apare doar o imagine cu conținut: creare pdf convert image and files to PDF. Nu mai înțeleg nimic Am sunat la Saga si mi- au spus sa modific extensia txt în notepad ,dar imi da ac. imagine la eroare ..Va mulțumesc
Pentru TatuS464
Folosesti versiunea 555?
Folosesti versiunea 555?
Buna seara, pentru trecere de la tva lunar la tva trimestrial cu 01.01.2025, ce sectiune se bifeaza? B.I sau B.II ? este sub 100.000 euro la 31.12.2024 si fara achizitie intracomunitara de bunuri. cifra este 274.455 lei la 31.12.2024.
Multumesc!
Multumesc!
În D700, la secțiunea B.I, bifați opțiunea "Modificare perioadă fiscală" și selectați "Trimestrul" ca noua perioadă fiscală. De asemenea, completați cifra de afaceri realizată la 31.12.2024, care în cazul dumneavoastră este de 274.455 lei, sub plafonul de 100.000 euro (echivalentul a 497.460 lei pentru 2024).
Termenul de depunere a formularului D700 este până la 15 ianuarie 2025.
Termenul de depunere a formularului D700 este până la 15 ianuarie 2025.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Am depus D700 pentru trecerea de la tva lunar la tva trimestrial (azi pe 07.01.2025) si este corect completata D700 la sectiunea B.II punct 1.19, , cifra afaceri la 1.19.1 si Revin la perioada fiscala: 02-trimestrul calendaristic. Vectorul este ok. Atentie la D700 sectiunea B.I da eroare.
O zi frumoasa!
O zi frumoasa!
Nu da nici-o eroare, am depus eu, doar ca tu ai depus fosta D094 adica esti platitor de TVA trimestrial si ramai la trimestrial - mentii perioada fiscala.
Ca sa treci de la lunar la trimestrial (cand intrunesti conditiile) completezi sectiunea B.I subsect.1.16 cu CA si 1.17 trimestriala.
PS : cum ai vectorul OK, daca ai depus azi, pt.ca pe recipisa ai o atentionare ce spune "Formulatul urmeaza sa fie prelucrat la organul fiscal competent".
Ca sa treci de la lunar la trimestrial (cand intrunesti conditiile) completezi sectiunea B.I subsect.1.16 cu CA si 1.17 trimestriala.
PS : cum ai vectorul OK, daca ai depus azi, pt.ca pe recipisa ai o atentionare ce spune "Formulatul urmeaza sa fie prelucrat la organul fiscal competent".
Buna ziua,pomparaus scrie: ↑Mar Ian 07, 2025 12:41 pm Nu da nici-o eroare, am depus eu, doar ca tu ai depus fosta D094 adica esti platitor de TVA trimestrial si ramai la trimestrial - mentii perioada fiscala.
Pentru schimbarea perioadei de la trimestru la luna tot B.I subsect 1.16 si 1.17 trebuiesc bifate? Ca se refera la persoane impozabile din afara Romaniei cu sediu fix in Romania....
Multumesc
B.1 -1.16-1.17 cu modifica perioada fiscala : daca o completezi din saga, programul iti genereaza corect declaratia. La configurare societate, jos dreapra, D700/impozit/TVA, intri si selectezi cu adauga ce iti trebuie.