Contabilitate preluata

radulescum401

Contabilitate preluata

#1 Mesaj de radulescum401 »

Buna ziua ,
Am preluat contabilitatea unei firmei si am descoperit ca in registrul imobilizarilor apar o cladire , un teren si un elevator - dar ele la divizarea din 2018 au ramas in cadrul celalalte firmei .
Cum le pot scoate din gestiunea mea fara sa afecteze prea mult ?

pomparaus

Re: Contabilitate preluata

#2 Mesaj de pomparaus »

De afectat nu are cum sa afecteze, pt.ca eu sunt sigura ca valoric au fost scoase prin NC cand s-a divizat firma ; problema e ca in imobilizari nu am vazut aceasta metoda de scoatere din patrimoniu prin transfer/cedare (nu e vanzare, nu e casare, nu e suspendare - cred ca ar trebui vorbit la Saga).
Reglarea contabila ar fi functie de NC care va fi generata de scoaterea din patrimoniu si NC facuta la divizare.

radulescum401

Re: Contabilitate preluata

#3 Mesaj de radulescum401 »

pomparaus scrie: Vin Sep 29, 2023 10:15 am De afectat nu are cum sa afecteze, pt.ca eu sunt sigura ca valoric au fost scoase prin NC cand s-a divizat firma ; problema e ca in imobilizari nu am vazut aceasta metoda de scoatere din patrimoniu prin transfer/cedare (nu e vanzare, nu e casare, nu e suspendare - cred ca ar trebui vorbit la Saga).
Reglarea contabila ar fi functie de NC care va fi generata de scoaterea din patrimoniu si NC facuta la divizare.
Buna ziua ,
Valoric au fost scoase in 12.2018 , desi divizarea a fost in 02.2018 . O sa vb cu cei de la Saga sa vad daca ma pot ajuta.

Scrie răspuns