Buna ziua ,
Am preluat contabilitatea unei firmei si am descoperit ca in registrul imobilizarilor apar o cladire , un teren si un elevator - dar ele la divizarea din 2018 au ramas in cadrul celalalte firmei .
Cum le pot scoate din gestiunea mea fara sa afecteze prea mult ?
Contabilitate preluata
Re: Contabilitate preluata
De afectat nu are cum sa afecteze, pt.ca eu sunt sigura ca valoric au fost scoase prin NC cand s-a divizat firma ; problema e ca in imobilizari nu am vazut aceasta metoda de scoatere din patrimoniu prin transfer/cedare (nu e vanzare, nu e casare, nu e suspendare - cred ca ar trebui vorbit la Saga).
Reglarea contabila ar fi functie de NC care va fi generata de scoaterea din patrimoniu si NC facuta la divizare.
Reglarea contabila ar fi functie de NC care va fi generata de scoaterea din patrimoniu si NC facuta la divizare.
-
Re: Contabilitate preluata
Buna ziua ,pomparaus scrie: ↑Vin Sep 29, 2023 10:15 am De afectat nu are cum sa afecteze, pt.ca eu sunt sigura ca valoric au fost scoase prin NC cand s-a divizat firma ; problema e ca in imobilizari nu am vazut aceasta metoda de scoatere din patrimoniu prin transfer/cedare (nu e vanzare, nu e casare, nu e suspendare - cred ca ar trebui vorbit la Saga).
Valoric au fost scoase in 12.2018 , desi divizarea a fost in 02.2018 . O sa vb cu cei de la Saga sa vad daca ma pot ajuta.