Completare OP conform Ordin 2538
Completare OP conform Ordin 2538
Buna ziua, stimati colegi.Va rog sa-mi spuneti daca aplicati prevederile acestui ordin ,avand in vedere faptul ca pe ANAF nu exista o noua versiune a programului de intocmire OP.
Re: Completare OP conform Ordin 2538
Eu unu ignor ordinul.
Lăsați-o-ncolo. Chiar credeți că ar fi o problemă că nu scrieți la reprezentând "bugetul general consolidat" în loc de "bugetul statului"? Vă refuză plata?! Eu aș cere să scrie că refuză plata pe motiv că acolo scrie bugetul statului și nu bugetul consolidat. Prea dați importanță unor chestiuni care sunt în esență irelevante și sunt născocite de minți înguste și obtuze cu mentalitate de bugetar răpus de muncă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc.Aveti perfecta dreptate.Asa m-am gandit si eu.O zi buna va doresc!
Sa stiti ca la Oradea , a trimis clientul acasa ca scria pe op <<bugetul statului>> in loc de<< bugetul de stat>>. " ...si sa-i spuneti contabilei sa mai invete "tomac scrie: ↑Joi Oct 19, 2023 3:31 pm Lăsați-o-ncolo. Chiar credeți că ar fi o problemă că nu scrieți la reprezentând "bugetul general consolidat" în loc de "bugetul statului"? Vă refuză plata?! Eu aș cere să scrie că refuză plata pe motiv că acolo scrie bugetul statului și nu bugetul consolidat. Prea dați importanță unor chestiuni care sunt în esență irelevante și sunt născocite de minți înguste și obtuze cu mentalitate de bugetar răpus de muncă.
La Oradea clientul l-a intalnit pe bugetarul rapus de munca pe care l-a descris Cristi in raspunsul de mai sus - dar daca trebuie respectat intocmai Ordinul 2538, de ce nu actualizeaza ei in primul rand F1129 unde OPME-urile tot "bugetul de stat" au la beneficiar ?!!!
@filipo621 - când ajung la Trezorerie la Oradea să știți că o să-i fac de râs în public.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.