Buna seara,va rog frumos am nevoie de inregistrare factura si decont tva in urmatoarea situatie
achizitie autoturism sh prin licitatie din Italia ,facturat si transportat de o firma din Belgia pe factura specificat scutit tva ca tranzactie triunghiulara .taxare inversa art.141 si art 197
Multumesc
tva
Re: tva
Buna ziua, nu doresc sa deschid alt topic si ma leg de acesta ca are subiect TVA-ul.
Doresc sa cumpar o motocicleta de la o firma din romania , sunt platitor de tva , vanzatorul este platitor de tva dar m-a informat ca tva-ul mentionat de el pe factura NU ESTE DEDUCTIBIL!!
In ce conditii tva-ul de la un vanzator roman platitor de tva nu este deductibil ? ( sa stiu daca cumpar sau nu de la el, doresc sa deduc tva-ul )
Doresc sa cumpar o motocicleta de la o firma din romania , sunt platitor de tva , vanzatorul este platitor de tva dar m-a informat ca tva-ul mentionat de el pe factura NU ESTE DEDUCTIBIL!!
In ce conditii tva-ul de la un vanzator roman platitor de tva nu este deductibil ? ( sa stiu daca cumpar sau nu de la el, doresc sa deduc tva-ul )
-
Buna ziua
In cazul cand se suporta de societate cheltuiala cu transportul pentru un salariat ce are domiciliul in alta localitate deca cea de serviciu, Tva inscris pe factura emisa pe firma este deductibil sau nu?
In cazul cand se suporta de societate cheltuiala cu transportul pentru un salariat ce are domiciliul in alta localitate deca cea de serviciu, Tva inscris pe factura emisa pe firma este deductibil sau nu?
tot legat de aceasta prb am primit factura, nu are evidentiat separat tva-ul pe factura , eu cum inregistrez aceasta factura , la intrari ce tip folosesc ?? cumva 'I' are trecut pe factura cota 0% sfdd si scrie tva inclus nedeductibil !?costachet scrie: ↑Vin Noi 24, 2023 12:03 pm Buna ziua, nu doresc sa deschid alt topic si ma leg de acesta ca are subiect TVA-ul.
nu am intalnit pana acum si nu stiu cum sa prelucrez! stie cineva cum se face?